Ferrari, Alonso Söylentilerini Yalanladı

yazar:

kategori:

Ferrari, Alonso ile 2010’da başlayacak olan 5 senelik anlaşmanın Monza’da açıklanacağı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

İspanyol gazete Diario AS bu haftaki haberinde 11 Eylül’ün, yani İtalya GP’nin Cuma’sı, Maranello kökenli takımla İspanyol Alonso’nun anlaşmasının duyurulacağı yer olabileceğini söylemişti.

Haberi destekleyici olarak da İtalyan takımın sezon sonu 2World Finals’ etkinliğini Kasım ayında ‘ilk defa’ İspanya’da yapacağını gösterilmişti.

Ama sözcü Luca Colajanni şöyle konuştu: “Söylentilerle ilgili konuşarak zamanımızı boşa harcamayacağız.”

“Herkes şunu unutmamalı ki Massa ve Raikkonen’in anlaşmaları 2010 senesini kapsıyor”


Yorumlar

  1. Sertuğ tebrikler güzel yazmışsın. Sırf teşekkür için yazayım dedim. Milleti bilgilendirmek lazım ve unutuluyor bazen bazı şeyler.
    Finli inadı bu hale getirdi, geleceği hadi orada bir nebze gördük ama ispanyol inadı varsa şayet ne olur onu merak ediyoruz şimdi.

  2. Schumi'nin neden emekli olduğunu tartışmıyorum zaten benim demek istediğim Ferrari'nin Kimiyi getirmek için Schumi'yi emekli olmaya zorlayacağı kimin aklına gelirdi. sonuç olarak Ferrari kimi istiyorsa onu öyle veya böyle takıma getirebilir

  3. Schumacher'in emekliliği zaten belli, zamanında burada da yazdık uzun uzun neden emekli olduğunu, Todt'un Montezemolo ile tartışmalı ayrılmasının sebeplerinden biri Schumacher'in emekliliği. Luca, Raikkonen'i takımda görmek için Schumacher'in emekliliğini istedi. Aslında ilk olarak gönderilecek isim Massa'ydı ama orada da Schumi arayagirince kendisi emekli oldu. Schumacher'in gitmesini seyreden ve bir nevi isteyen birisi ve her istediğini yapabilen birisi Alonso'yu da istiyorsa eğer istediğini alır. Burada boşuna kendinizi yoruyorusunuz. Ferrari Montezemolo'nun elinde istediği gibi oynuyor.

  4. ateş olmayan yerden duman çıkmazmış. bu sürecin aynısı Kimi için de yaşandı ve sorarım size o zamanlar hanginiz tahmin edebiliyordu Schumi'nin emekli olacağını?

  5. Arkadaşım bunun eziklikle ne alakası var. Kimi, McLaren'deyken Ferrari'de olduğu kadar rahat mıydı anlatmak istediğim. Bu benim söylememe gerek yok zaten her şey ortada, yoksa Kimi'nin hazmedilmeyecek ya da eziklik yaratacak bir tarafı yok.

  6. sertug unal yine kimiye dokundurmadan edememissin!!!
    nedir bu sizin icinizde kimi ezikligi nedir hazmedemediginiz????

  7. elif çivici avatarı

    Sertug arkadasıma katılıyorum..Ferrarinin alonso ya karşı tercih edeceği bir pilotu olmadıgı için sorun yasamayacaktır..

  8. McLaren'e giderken yüzüstü bırakmadı mı peki, gidişinden hem menajeri hem de takım patronu Briatore'nin bile haberi yoktu. McLaren'de yaşadıkları olmasaydı eğer yuvam diye geri döneceğini sanmıyorum mecburiyetten geri döndü, madem Renault yuvasıydı o zaman neden McLaren'e giderken 'yuvasını' terketti. Alonso Renault'daki rahatı başka takımda bulamaz demişsin de Raikkonen bile bu kadar rahat davranıyorsa Alonso ondan daha oturaklı bir pilot Ferrari'den daha rahat olacağı bir yer bilmiyorum ben. İki kez dünya şampiyonu olmuş bir pilot ve her zaman daha fazlasını isteyecektir. Son şampiyonluğunun üzerinden üç sene geçti ve tekrar şampiyon olmak için Renault'un kendisine araç vermesini beklerse şampiyonluk sayısı ikide kalacak demektir.

  9. Alonso'nun mclarene geçeceği 1 sezon öncesinden belliydi yanlış hatırlamıyorsunuz ama bence bu geçmeyeceğini kanıtlamaz çünkü ferrariyle eğer gizlice anlaştıysa ferrari bunu diğer arkadaşların da söylediği gibi raikkonen ve massanın performansını etkilemesin diye gizli tutuyo olabilir..
    Ama bence Alonso gizli de olsa böyle bi anlaşma yapıp renoyu daha 3 yıllık anlaşmaşı varken yüzüstü bırakmaya cesaret edemez çünkü mclarene çok isteyerek gitti pişman oldu yuvam deyip renoya geri döndü bu ola ki ferrariyle de anlaşamazsa bu sefer renoya geri dönemez..Ona takım mı yok diyeceksiniz belki ama bence alonso aradığı ilgiyi ve rahatı reno dışında hiçbir takımda bulamaz!!!..ve nereye giderse gitsin bence mutlaka yine pişman olacaktırr…

  10. elif çivici avatarı

    montoya yı istisna tutmak gerek 😀

  11. Hatırlar eski F1 izleyicileri, Montoya'nın Williams'tan McLaren'a geçişini. Gerçekten büyük risk alarak Montoya McLaren'la sezon ortasında anlaşmış ve Williams'ta istenmeyen adam olma ve yanlız bırakılma pahasına bunu yapmıştı.

    Bu hareketi yapacak kadar cesur adamlar yok şimdi bence. 😀

  12. recep ivedik avatarı

    Herşeyi söylüyorsunuzda unutmayın ki alonsonun 2007 de mclaren e katılacağı 2006 başında belli olmuştu.yanlış hatırlamıyorsam.

  13. teşekkür ederim sagolun.

  14. Üyelik ile ilgili sorunlar çözülmüştür.

  15. ne yapabilirim yasincimm yaa bende farklı bir nickle üye olayım dedim banada aktıvasyon maili gelmedii… konuyla alakasızz ama:D:D

  16. konuyla alakasızda arkadas uye olmus aktıvasyon maili gelmıomus =))

  17. tabiki f1 de hiçbişey kesın değildir ama ben gerek ferrari sözcsunun sozlerınden gerekse alonso raikonen ve massanın 2010 sozlesmelerını varlıgından alonsonun 2010dada reno kalcagını dusunyrm

  18. konuyla hiç alakası yok ama üyelikle ilgili arkadasım sorun yasıyor 3.gün önce üye oldu ama siteye giriş yapıp yorum yazamıyor bitürlü eposta adresine link gelmemiş hala bekliyo yardımcı olursanız cok sevinirim:D

  19. yasin sana katılıyorum kardeş sen demiştin alonsonun 2010 için anlaşması var reikonenin massanında anlaşması var bu iş zor alonso 2010 da renault da evett

  20. biz söledik ama dinlettiremedik ki size alonso'nun 2010'a kadar sözleşmesi var boş yere medyayı meşgul etmekten başka işe yaramıyor bu haberler

  21. Yasin 2010 Renaut'da olduğunu bu açıklamayla mı anladın ya da nasıl öyle bir kanıya vardın? Sözcünün açıklamasında net bir ifade yok ki, burak böcek ve forza_raii'nin yorumu dışında elle tutulur bir yorum yok. Kesin hiçbir şey yokken siz nasıl oluyorda net bir şekilde diğer haberi yalanlırsunuz ve bu haberin doğruluğundan emin oluyorsunuz. Sözcü çıkıp tabiki de mevcut kadrosunun sözleşmelerini hatırlatacak. Dünyanın neresinde görüdünüz daha sezonun yarısına yeni geldik bir sonraki yılın pilot kadrosunu çıkıp tek bir haberde açıklarlar mı bu kadar basit mi de siz her çıkan haberi bu kadar basitleştirip ben size demiştim falan diyorsunuz. Elinizde bir Raikkonen örneği var. Eğer Ferrari şimdiden Alonso için harekete geçtiğini açıklasa Briatore takımda tutmak için ne gerekiyorsa yapacaktır bu kadar alenen yapılabilir mi. Biraz mantıklı yorum yapın, hiçbir şey kesin değilken siz kesin hükümler yazıyorsunuz.

  22. ben demiştim demeyi cok sevyrm ya =))ben demiştim alonso 2010da renoda

  23. mert merter avatarı

    bu ISPANYOLARIN Alonso yu ferraride görme hayaleri hic bitmeyecek hayaaaaaal hayaaaaal :))
    adamin daha renoyla 3 yilik sözlesmesi var bu bi kere renoya hakaret bide diyer tarafta masa ve dünya sampiyonu kimiye de ayip oluyor hani

  24. emre özduru avatarı

    ben pek ihtimal vermiyorum 2010 senesi için anlaşacaklarına. 2011 senesi için ne olur bilemem.

    Ama Ferrari'nin Schumacher dönemine bakarsanız; uzun süreli bir birliktelik,istikrar ve süreklilik isteyecektir o yüzden Vettel seçeneğini de göz ardı etmeyelim.

  25. arkadaslar bilhassa 2006 yılının son zamanlarındada raikonen ferariye gidecekmi söylentileri vardı.kaç haber cıktı hepsi yalanlandı ama monzaya gelindiginde hersey degisti. alonso konusnda neden boyle olmasın?

  26. Al işte noldu şimdi.Dünden beri yapılan yorumlar transferler pilot kombinasyonları hepside boş çıktı.Çok aceleciyiz çoook.:))

  27. Ya iyi de ne bekliyordunuz 'Evet beş yıllık imzaladık herkese hayırlı uğurlu olsun, eylülde basına tanıtacağız' mı diyeceklerdi. Elbette yalanlayacaklar, Raikkonen için de aynı şeyleri söylemişlerdi ama sonunda Ferrari'ye katıldı. Şimdiye kadar imzaladıya eğer bu kadar gizli tutulduysa şimdi çıkıp açıklama yapmamaları ya da çıkan haberleri doğrulamamaları gayet normal. Yani bu haberle ya da bir öndeki çıkan haberler ne Alonso Ferrari'de diyebilirsiniz ne de anlaşma imzalanmadı haber yalan diyebilirsiniz. Zaten sözcü de ucu açık ifadeler kullanmış. Eylülü bekliyip göreceğiz.

  28. işte kapak o cümle Herkes şunu unutmamalı ki Massa ve Raikkonen'in anlaşmaları 2010 senesini kapsıyor"

  29. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Hayır arkadaslar yanılıyorsunuz iyi okuyun yazıyı "Herkes şunu unutmamalı ki Massa ve Raikkonen'in anlaşmaları 2010 senesini kapsıyor" Bu ne demek oluyor yani sezon bitmeden her hangi bir acıklama yapmak onlar adına yanlıs olabilri diyor dusunsene sen yarısıyorsun bir dahakı sezon ıcın yarısıcak pilot seciyorsun bu demek oluyorki su an da yarısanlar seneye şutlancak Kimi nin gidecegi malum massa kalır ancak Alonso haberleri daha sezon icersinde cıkması su anki kadro pilotları etkiler o bakımdan bole bir acıklama yapılmıs alonso ıcın konusmak dahah erken sezon bitince Alonso nun bu 5 senelık haberi gerceklesicek arkadaslar bundan emin olun

  30. burak bocek avatarı

    Elbette şuan yalanlayacaklar.Takımda yarışan 2pilotun varken onların bundan etkilenmemesi,huzur bozulmaması için söylemezler.Ama ateş olmayan yerden de duman çıkmaz.Basın birşey üzerinde 20dir 30dur diretiyorsa boş değildir.

  31. Adem Albayrak avatarı
    Adem Albayrak

    Ama sözcü Luca Colajanni şöyle konuştu: "Söylentilerle ilgili konuşarak zamanımızı boşa harcamayacağız."

    "Herkes şunu unutmamalı ki Massa ve Raikkonen'in anlaşmaları 2010 senesini kapsıyor"
    dikkat edin adam alonso ferrariye gelmiyo veya kesinlikle böyle bir şey söz konusu diil dememiş….

  32. bu haberde fosss çıktı desenize:D

  33. Tolga Yiğit Onar avatarı
    Tolga Yiğit Onar

    Her zamanki gibi 😀

  34. Tolga Yiğit Onar avatarı
    Tolga Yiğit Onar

    Kötü olmuş.Keşke gelseydin be Alonso :):)

  35. Diğer haberdeki o kadar yorum boşuna çıktı.
    Yine…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir