Wolff 2014 Boyunca Paranoya Olmuş

yazar:

kategori:

Mercedes’in Motor Sporları Patronu Toto Wolff, 2014 Formula 1 sezonunda büyük avantaja sahip olmalarına rağmen paranoyak olduğunu ve hiç rahat hissetmediğini söyledi.

Wolff “Ben doğam gereği kötümser birisiyim. Jules’in kaza geçirdiği kara bulutlu Suzuka’dan Avrupa’ya döndükten sonra ilk defa üstün bir pakete sahip olduğumuzu ve kazanabileceğimizi düşündüm.”

“Sezon boyunca bu düşüncelere sahip değildim. Asla kolay olacağını düşünmedim. Tam tersiydi.”

“Sezonun başlangıcında gördüğümüz her şey, paketimizin yeteri kadar iyi olacağını göstermeye yeterli değildi.”

“Melbourne’e geldiğimizde Ricciardo neredeyse hiç test yapmamalarına rağmen ikinci olmayı başardı.”

“Bu yüzden çok rahat olmamamız gerektiğini fark ettik. Bu yüzden her yarış performansı geliştirmeye çalıştık. Tüm sezona bakarsanız ilk defa takım gerilemektense ilk defa farkı açtı.”

“2009’da bile gerilemişti. Geçen sene yaz arasına kadar gerçekten iyiydik ancak yaz tatilinden sonra Sebastian’a 9 galibiyet kaptırdık. Bu sene ise tam tersi oldu.”

“Geçmişte de işlerimde hiç bir zaman rahat hissetmedim. Bu asla rahat hissetmemem gerektiğini söylediğim için değil, ama böyleyim. Bir şey başarılana kadar başarıldığına inanmam.”

“Bu hayatımı daha kolay yapmıyor. Çok zor günler geçirmeme sebep oluyor ancak bu her zaman en kötüsünü bekleme gücünden geliyor.”

“Kendi içinizdeki beklentileri kontrol ediyorsunuz ve kendinizi zorluyorsunuz çünkü yeterli olduğunu düşünmüyorsunuz.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir