Kehm “Schumacher İyileşmeye Devam Ediyor…”

Michael Schumacher’in menajeri Sabine Kehm, şampiyon pilotun geçen seneki kazadan bu yana iyileşmeye devam ettiğini ancak efsane sürücünün önünde daha uzun ve sert mücadelenin olduğunu söyledi.

Schumacher, tam olarak bir sene önce Fransa Alpleri’nde kayak yaparken büyük bir kaza geçirmiş ve çok kötü bir şekilde kafasından yaralanmıştı.

Aylarca hastanede komada tutulan Schumacher, yazın İsviçre’deki evine sevk edildi ve rehabilitasyon süreci orada devam ediyor.

Ailesi ve menajerleri gelişmelerle ilgili kısa kısa da olsa açıklamalarda bulunuyorlar.

Dün açıklama yapan Kehm “Uzun zamana ihtiyacımız var. Uzun ve zorlu bir mücadele olacak.”

“Durumun şiddetine bakılırsa uygun gelişmeler kaydediyor.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde eski Formula 1 pilotlarından Philippe Streiff, Schumacher’in karısını ve iki çocuğunu tanıdığını ancak felç olduğunu söylemişti.

Bu açıklamanın üstüne Kehm “O haberi doğrulayamam. Sadece Bay Streiff’in o bilgileri nereden aldığını bilmediğimi doğrulayabilirim çünkü o bizimle hiç iletişim kurmadı.” dedi.


Yorumlar

“Kehm “Schumacher İyileşmeye Devam Ediyor…”” için 4 yanıt

  1. Eski Formula 1 sürücüsü Philippe Streiff, ziyaret ettiği Michael Schumacher’in durumunun iyiye gittiğini söyledi. 1989’da geçirdiği kaza nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan Streiff, doktorları ortak olan Schumi ile ilgili Le Parisien Gazetesi’ne verdiği demeçte, “Schumacher eşi ve çocuklarını tanıyabiliyor. Ancak henüz konuşamıyor. Gözleriyle anlaşıyor. Hafızasında ise problem var” ifadelerini kullandı.

    2 yıl içinde koltuk değnekleriyle yürüyebilir

    Çok az da olsa hareket edebilen Schumacher’in 2 yıl içinde en azından koltuk değnekleri ile yürüyebileceği yönünde ümitler artıyor. Streiff, Schumi ile ortak doktorları olan Gerard Saillant’tan aldığı bilgiye göre; ‘Alman pilotun iyileşme süreciyle ilgili en duygusal anlardan biri ise ilk kez çocuklarını tanıdığında yaşandı. Schumi çocuklarını görünce gözyaşlarını tutamadığını ‘ söyledi.

  2. Bugün yıldönümü sanırsam. Sen o kadar sene en hızlı araçlarda yarış kazalar yap, emekli olunca motosiklette yarış defalarca düş. Dandik bir dağda kayak yaparken kafayı dağıt. Yazık.

    Şöyle de bir durum var, Schumacher’in kaza yaptığı Fransız Alplerinde geçen bir kişi daha ölmüş. Bu tür kazalar sürekli gerçekleşiyor ve ‘parası olmayan’ derhal ölüme terk ediliyor. Bu tür vakaları iyileştirmek imkansıza yakın. Şöhret ve para olunca ilgileniliyor, ama sonuç ortada. Bianchi’nin de durumu ümitsiz.

  3. inşallah iyileşecek.umalımki çok hızlı olsun.

  4. “O haberi doğrulayamam. Sadece Bay Streiff’in o bilgileri nereden aldığını bilmediğimi doğrulayabilirim çünkü o bizimle hiç iletişim kurmadı.” dedi. İletişim kurana da çok gerçek bilgiler verdiniz doğru bir kez olsun göremedik Efsaneyi o feci kazadan sonra.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir