MotoGP: Lorenzo Honda'ya mı Geçecek?

yazar:

kategori:

Laguna Seca’daki yarış hafta sonu ile yeni bir spekülasyon Moto GP dünyasına girmiş oldu. Padokta çıkan söylentiler Jorge Lorenzo’nun 2010 için Honda ile görüştüğü yönünde.

Lorenzo önceliğini Yamaha olduğunu söylese de bu haberleri yalanlamadı ve Yamaha da yaptığı açıklamada görüşmelerden haberdar olduğunu ancak buna rağmen Lorenzo’yu elinde tutmak için finansal durumu daha iyi bir hale getirmeyeceklerini söyledi.

Lorenzo hakkında konuşan Yamaha patronu Masao Furusawa “Jorge ile ilgiliyiz. Onunla görüşme yapıyoruz ancak Honda’nın teklifinden haberdarız: Eğer oraya gitmek isterse onu tutmak için ücretini arttırmayacağız.” dedi.

Lorenzo ise görüşmelerin olduğunu kabul etti ancak resmi bir sonucun olmadığını söyledi.

Lorenzo “Şu anda ilk opsiyonum Yamaha. Burada kalmak istiyorum. Görüşüyoruz.”

“Honda’dan teklif yok ancak görüşmeler olup olmadığı konusunda açıklama yapamam. Şu anda bir şey imzalanmadığını, menajerimle birlikte herşeye açık olduğumuzu söyleyebilirim.” dedi.


Yorumlar

  1. lorenzo ve rossi iyi bir ikili bnce yamahada devam etmelı lorenzo benım favorı pilotum lorenzonun favorı takımım yamahada kalmasını ısterım gıdeceksede bu ducatı olmalı honda değil

  2. onu görüşme yapmadan önce düşenecek , yamaha patronuda kapıyı kapamış zaten. Güle Güle Lorenzo ..

  3. Bu transfer söylentileri çok erken ayyuka çıkarıldı.Hem takım açısından hemde Lorenzo açısından hiçde iyi olmadığını düşünüyorum.Daha sezonun bitmesine 10 yarış varken butür söylentilerin çıkması konsantrasyon kaybına yolaçabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir