Arnoux: Ferrari’nin Bir Değişiklik Yapması Gerekliydi

yazar:

kategori:

Eski Formula 1 pilotu Rene Arnoux, Ferrari’de yapılan değişikliklere destek verdi.

1983-1985 yılları arasında Ferrari ile üç yarış kazanan Arnoux, geçtiğimiz günlerde Maranello’yu ziyaret etti ve herşeyin tersine dönmeye başlayabileceğine inanıyor.

Arnoux “Ferrari’de bir değişiklik gerekliydi ve Philip Morris’te büyük bir kariyere sahip olan Maurizio Arrivabene’nin yeni patron olmasıntan dolayı mutluyum”

“Onu tanıyorum ve o çok profesyonel bir adam. Takımın rekabetçi olması için neye ihtiyacı olduğunu bilir. Sadece bir mühendis ile bunu başaramayacağını biliyor. Şanzıman, motor, aerodinamik ve elektronik açıdan en iyi sonucu alabilmelisiniz”

“Bence biraz sabırlı olunmalı. Maurizio’nun yaptığı teknik değişikliklerin ardından eminim sonuçlar gelecek ve takım yeniden şampiyon olacaktır” dedi.


Yorumlar

“Arnoux: Ferrari’nin Bir Değişiklik Yapması Gerekliydi” için bir yanıt

  1. En erken 2016 ve daha sonrasi. O değilde vettel gerçekten şanslı bir pilot olacak eğer planları tutarsa. 3 sene şampiyon olamasa bile ferrari iyi kötü bir yapılanma sergiliyor ve artık lobi güçlerini de kullanacaklar belli oldu. Yaşı 27 ve önünde daha 7 8 sene var desek birkaç şampiyonluk bile alabilir. Yani alonso için yanlış zamanda yanlış yerde deniliyorsa bu vettel için vtam tersi bir durum oluyor. Dogru zamanda doğru yerde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir