Bursa Foto Rallisine Katılmak İster misiniz 12 Temmuz’da

Bursa’da bu hafta sonu gerçekleşecek olan fotoralli için hazırlıklar tamamlandı.

Oldukça keyifli gecen bu fotorallide yarışmacılara verilecek olan fotoğraflarda ki yere trafik kuralları çerçevesinde en kısa sürede gidip fotoğrafın arkasında bulunan Bursa’nın tarihi ile alakalı sorulara daha çok cevap veren yarışmacıları süprizler beklemekte. Aile veya arkadaşlarınız ile güzel ve keyif dolu bir pazar günü gecirmek için tüm herkezi Bursa’da ki foto rallide bekleriz.

Bossek tarafından düzenlenilen bu organizasyonda ekipler maksimum 4 kişiden oluşmaktadır, ekiplerin 1′er dakika ara ile strat alacağı yarışta start gözetmeni yarışmacıya bulunacak yerin fotoğrafını imza karşılığı verecektir ve maksimum 2 sat içerisinde 15 resim bulunması esasına göre yapılacaktır. Ayrıca bulunan her nokta üzerinde ki gözetmenler tarafından Bursa tarihi, kültürü ve güncel konuları içeren kültür soruları sorulacaktır. FotoRalli’de iki ayrı klasman vardır:

1 En kısa sürede en fazla resim (Yer) tespiti yapan ekip.

2 En kısa sürede en fazla doğru cevabı veren yarışmacı.

Ayrıca bu yarışma sürat yarışması değildir trafikte şehir içi trafik kuralları geçerlidir.  Yarışma sonunda saat 16:00′da AS Merkezde ödül töreni gerçekleşecektir.

Otomobiliniz ve aileniz ile katılabilirsiniz, katılma şartları ek yönetmelik içerisinde belirtilmiştir.

FOTORALLİ 2009 KAYIT FORMU

FOTORALLİ BURSA 2009 EK YÖNETMELİĞİ


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir