Red Bull Webber'i Elinde Tutacak Gibi Gözüküyor

yazar:

kategori:

Red Bull patronu Christian Horner 2010 yılındaki pilot ikilisinin muhtemelen aynı şekilde kalacağını belirtti.

22 yaşındaki Alman pilot Sebastian Vettel’in sözleşmesi önümüzdeki sezonunun sonuna kadar sürmekte olmasına karşın  Webber’in sözleşmesi sona ermek üzere.

”O oldukça iyi sürüyor” diyen 32 yaşındaki Horner ekliyor, ”Ancak sezonun sadece yarısı geride kaldı bu yüzden henüz görüşmelere başlamadık”

Horner her iki sürücüsünün de 3 hafta önce Silverstone’da kusursuz olduklarını söylüyor ve ona göre bu alanda en güçlü pilot ikilisine sahipler.

”Her iki sürümüz de yüksek derecede motive ve hırslı durumda”

Horner ayrıca Red Bull takımının pilotlarının medya ve halkla ilişkilerinin üstesinden gelmeleri açısından dengeyi doğru bir şekilde sağladığına inanıyor.

”Bu saygıyla bence Red Bull gridde herkesten daha iyi” iddasında bulunan Horner ”Mclaren’e bakın. Bu tam olarak sürücülerimizin nasıl üstesinden gelmek istemeyeceğimizi gösteren bir örnek” diyor.


Yorumlar

  1. deniz arkadasım sana katlmamak ımkansız gerckten cok patavatsız bır pılot ayrıca massaya gcn sezon yaptıgı harekette cok tehlkelydı duvara sıkstrmıstı adamı bende karakterını begenmyrm webberın ama muthıs bır pılot

  2. Mark Webber mükemmel denilecek bir pilottur. Jaguar'ı sıralama turlarında ilk 3e sokabilen bir pilottur (bkz:2003 Brezilya). Patlamaya müsait Cosworth motorlu Williams'ı mükemmel derecede kullanabilen pilottur. Red Bull koltuğunu ve o koltuktan fazlasını hak ediyor bence (şu an Red Bull gibi iyi bir araca sahip takımda olması güzel).

  3. İyi bir pilot olabilir ama olur olmaz her konuda konuşması,ve yarış sırasında kendisini geçmeye çalışan rakiplerini engellemeye çalışırken onları riske atması bence Webberi antipatik yapıyor…

  4. menejeri flavio onu bıze getrse keske mark süper bir pilot tabi redbull suanda onun için daha iyi bir alternatif ama onu renoda gormek ısterım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir