Button "Webber Vettel'den Daha İyi"

yazar:

kategori:

Şampiyona lideri Jenson Button, şampiyonluk mücadelesindeki rakibi Sebastian Vettel’e ve Red Bull’a karşı psikolojik mücadeleye başlamış gibi görünüyor. Red Bull pilotları Webber ve Vettel arasında sadece 3.5 puan var ve Button Webber’in Almanya’da güçlü olacağını düşünüyor.

Button “Mark’ın burada hızlı olacağını düşünüyorum. Onun Sebastian’a göre burada daha fazla deneyimi var. Sebastian daha önce F1 aracı ile burada yarışmadı. İstikrar bakımından Mark güçlü görünüyor. O daha yumuşak ve az hata yapıyor.” dedi.

Button ayrıca hava koşullarının serin olmasına rağmen Almanya’da Red Bull’a daha yakın olmayı beklediklerini söyledi.


Yorumlar

  1. burak bocek avatarı

    kimmiş 1 yarış kazanan.hayır yani yediremiyorsan söyleyeceksin.ayrıca zaten bütün yorumlarında bir çekememezlik ve milletle uğraşma halindesin.21yaşında 3 galibiyet almış bir başka pilot daha göster.sir ünvanı verilmiş f1de duayen olrak kabul görmüş pekçok isim,pilot ve takım patronundan kaç pilot böyle övgüler almış.adamda ışık görülmese neden bahsediliyor.f1 yarışına en genç çıkıp puan alan,podyum alan,zafer ve pole alan kaç pilot var.sen istiyorsun ki tem genç süper yetenek lewis kalsın.yok böyle bir rüya

  2. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Dikkat, bir yarış kazanan herkes ileride " mükemmel " bir pilot olacak.Nakajima ve Sato' ya da duyrulur.Burada bazı arkadaşlar öyle buyurdular.

  3. Lewis_didem avatarı

    eeh dogaldır böyle konuşması nede olsa bu yaşında ilk şampiyonlugunu görecek.

  4. böyle konuşarak vettel2i rakipten saymıyorum mu demek istiyor acaba? vettel bu yaşına rağmen seni şimdiden geride bıraktı button. olmadı jenson…hiç yakışmıyor bu tarz konuşmalar bir şampiyon adayına

  5. burak bocek avatarı

    Ben katılmıyorum kesinlikle hiç alakası yok.Nedense şampiyonlukta İngiliz pilotlar rakiplerine böyle psikolojik abskı kurma yollarına sık başvuruyor son zamanlarda.Ayrıca Webber tecrübeli olsada bu iyi pilot yada çok iyi pilot anlamına gelmiyor.Daha ilk yıllarını yaşayan bir takım arkadaşına karşı çok ufakta olsa geride ve galibiyetler ve pole alan bir takım arkadaşına karşı.Daha çok toy olmasına karşın yaşına göre başarısı Webber'den daha fazla.Ayrıca takım desteğini daha çok ona yöneltmiş durumda şaun erken deselerde bu açıkça ortada.Önümüzdeki sene bile aracı Vettel'e göre yapmaktan bahsediyor takım.Herhalde bu herleyin özeti.F1 den çok önemli isimler,efsane pilotlar veya takım başkanlarınında taktir ettiği bir isim.Ben aynı sözleri Webber için hiç duymadım.

  6. Aynen ben de katılmaktayım. Tecrübesi yüzünden bile daha iyi. Ama Vettel de ilerde çok mükemmel bir pilot olacak.

  7. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    ver gazı:))

  8. katlyrm buttona bncede webber daha iyi hernekadar sebestien güçlü görnsede bncede webber daha güçlü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir