Porsche Formula 1 ile İlgilenmiyor

yazar:

kategori:

Dünya Dayanıklılık Şampiyonasına odaklanmayı seçen Porsche, Formula 1’e gireceği iddialarını yalanladı.

2014 yılında Dünya Dayanıklılık Şampiyonasına dönen Porsche’nin gelecekte Formula 1’e katılmayı düşündüğü iddia edilmişti.

Ancak takımın tasarım şefi Wolfgang Hatz bu spekülasyonları yalanladı.

“Formula 1 bizim için bir konu değil ve gelecekte de olmayacak”

“Diğer yandan Le Mans giderek daha cazip bir ortam haline geliyor. Daha fazla rakip geliyor ve insanlar daha fazla şey öğreniyor” dedi.


Yorumlar

“Porsche Formula 1 ile İlgilenmiyor” için 3 yanıt

  1. Porsche spor otomobil üreticisi. Haliyle WEC gibi sportscar yarışlarına yönelmeleri mantıklı.

    Formula 1 ne işe yarıyor hala merak etmekteyim. Tamam F1 araçlarını yolda kullanmak saçma olur ama Ferrari veya Mclaren neden F1 aracı tipinde bir trackday aracı üretmezler? FXX gibiler bana her zaman saçma gelmiştir.

    1. Hiçbir işe yaramıyor ne ürettiğini kullanabilirsin ne ürettirdiğini kullandırabilirsin ne değer katar ne katma değer verir ne fayda üretir ne faydayı kullanır bir halt yok gerçekte muhabbet arkadaşım 🙂 sadece showgirl onu da adam gibi yapamıyorlar 😛

      Üretmezler çünkü streetlegal’i kârlı deel uğraşmaya değer görmüyorlar demek ki Scuderia eski F1 araçlarını milyon dolarlara zaten yediriyor zenginlere Mclaren değerli görmüyor demek ki zaten parası da az. Lotus yaptı zamanında çok da iyi para topladı diye duyduk XX programme araçlarını hadi görüyoruz sağda solda da T129 lar nerde yürür bilmem pek denk gelmiyor.:) Sorgularsan saçma tabi 20 turda 5 tur fark yiyor GT1’den 12 turdan sonra alev alev yanıyor yürüt yürütebilirsen bi dünya para bayılıyorsun
      satan olsa bi kaç m. $ daha koyar GT1 MC12 alır insan ama satan yok işte 🙂

  2. bundan sonra porsche ve audi f1 haberlerini yasaklayacağım 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir