Symonds: “Formula 1 Katlanılabilir Bir İş Modeline Sahip Değil”

yazar:

kategori:

Formula 1’in en deneyimli mühendislerinden birisi olan Pat Symonds, Formula 1’in mevcut iş modelinin katlanılabilir bir model olmadığını söyledi.

Autosport organizasyonunda konuşan Symonds “Formula 1 katlanılabilir bir iş modeline sahip değil. Berbat olarak adlandırmak istiyorsanız adlandırabilirsiniz.”

“Bu konuyu oturup çözme konusunda bir isteksizlik var.  Sorun olması gerektiğini düşündüğüm transparanlık olmadığı için ve mevcut durumlarını korumak isteyenlerin sıkı çalışması sonucunda bu hale geldi.”

“Bu tabi ki onların görevi. Ferrari tutup da çok fazla paraya sahip olduğunu ve başkalarına bu parayı vermeyi söylemez. Bu gerçekçi değil.”

“Bizim ihtiyacımız olan şey yeniden başlamak ancak mevcut ticari anlaşmalar bitmeden bu değişmeyecek.” dedi.


Yorumlar

“Symonds: “Formula 1 Katlanılabilir Bir İş Modeline Sahip Değil”” için 2 yanıt

  1. Yağmur Deniz Solmaz avatarı
    Yağmur Deniz Solmaz

    Kesinlikle öyle F1 çöküyor ve bunu büyük takımlar, Bernie keratası ve FIA yapıyor. Elbirliği ile motor sporlarının zirvesinden dibine doğru gidiyor F1. Ama bu durumu henüz çok az kimse görüyor, anlıyor ve de dillendiriyor.

  2. Ha şöyle konuşun canımızı yiyin. F1 çöküyor motorsporları çöküyor arkadaş 40 defa söyleyip insanların sesli düşünmelerini sağlamak lazım artık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir