Ferrari: “Motor Kurallarındaki Açık Bizim İçin Erken Bir Galibiyet”

Ferrari Başkanı Sergio Marchionne, kendilerinin gündeme getirdikleri motor kurallarındaki açığın kendileri için erken bir zafer olduğunu söyledi.

Ferrari’den James Allison’un gündeme getirdiği motorların dondurulmasında belirli bir tarih olmaması iddiası sonuç buldu ve gelecek sezon içerisinde motor gelişimine izin verildiği bildirildi.

Marchionne “Ferrari’de kazanmak isteyen 1000 kişiyiz. Motorlar konusunda değişiklik yapma hakkına çoktan ulaştık.Bunu bir başarı olarak görüyorum.” dedi.

Marchionne ayrıca gelecek sene bazı yarışlara katılacağını ancak takımın kontrolünün tamamen Maurizio Arrivabene’de olacağını söyledi.

Marchionne “Taraftarlara bazı yarışlara katılacağımı söylemek istiyorum ancak bir takım patronu atadık ve yönetimle direkt olarak o ilgilenecek.”

“Ne yazık ki geriledik ancak tartışma yaratmak isteyenlere katılmak istemiyorum. Bunun yerine tekrar kazanmaya çalışmaya odaklanacağız.” dedi.


Yorumlar

“Ferrari: “Motor Kurallarındaki Açık Bizim İçin Erken Bir Galibiyet”” için 13 yanıt

  1. resim çok manidar olmuş gül gül dur 3 hokkabaz gibi..

    konuya gelirsek bunlardan bu senede bir numara çıkmaz..

  2. F1 ile ilgisi olmayan bir adamın nasıl başarılı olmasını bekliyorsunuz ki 2009 da yenilmeyen bir araç üreten Ross Brawn bunu şimdi Mercedes için yaptı ve o kazanıyor bunu ise kendi turbo motoruyla ve dahici bir auro çalışması ile elde etti Ross Brawn kac senedir f1 in icinde söylememe gerek yok aynısı Adrian Newey içinde geçerli bu adam bir şeyler buldu yenilmez oldu bu adam şimdi Ferrariye ne verebilir ki bir şey veremez çok zor..

    1. Flavio Briatore Benettondan geldi diye biliyorum.

  3. Yeme beni başkan…En ıyı ıhtımalle 3-4.luk ıcın yarısısırsınız…

  4. baştan sona gaz
    böyle patronla cng li sport üretir ha ferrari

  5. Türklere benzeyen bi millet varsa o da italyanlardır, adamın işi siyaset ve sonu hep aynı oluyor

  6. Birileri fazla gaza gelmiş gibi. 15 Mart 2015’te o fazla gazı almasınlar da…

  7. Son iddaalara göre ferrari motoru söylenenin aksine mercedes gibi bölünmüs turbo olmayacakmis. Ama komprosor ve trbün büyük olacakmis. Radyatorler acıli yerlestirilicekmis f14tde dikmis. Yag tanki bütünlesik yapisindan ckarilip motoru geriye alip cekis ve agirlik dagilimi iyilestirilicekmis vs vs… gecmek biiyor tanitilsada su araclar testler baslasa baydim artk sabirsizlaniyorum 🙂

    1. Alpay Rüzgar avatarı
      Alpay Rüzgar

      bize podyumlarla yarış zaferleriyle gel bunlara karnımız yok

      1. tamam gelecege ışınlanayım , son söyhlentiler olarak yazarım buraya gelecekteki zaferleri… fal acayım yada isterseniz , olmadı sabotaj yapayım mercedese redbulla , az sabredin gelecek seneye o zaferler

        1. Alpay Rüzgar avatarı
          Alpay Rüzgar

          size yazmamıştım Marchionne’ye için demiştim de sana cevap olarak gelmiş kusrua bakmayın

    2. Evet ek olarak planlanmış Red Bull tarzı burundan Mercedes tarzı buruna geçmişler. Ne alaka anlamadım.

      1. ben hala emin degilim bir denilen bir denileni tutmuyor 🙂 , süpriz olacak demisti turrini görcegiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir