Coulthard: “Toro Rosso Gelişimde Sorun Yaşayacaktır”

yazar:

kategori:

David Coulthard, bu sene tamamen çaylak bir kadroyla yarışacak Toro Rosso takımının aracı geliştirme konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünüyor.

Toro Rosso’da bu sene F3’ten gelen Max Verstappen ile Formula Renault 3.5’tan gelen Carlos Sainz Jr yarışacaklar.

Coulthard “Mühendisler ve tasarımcılar aracı geliştirmek için en iyi olduklarına inandıkları paketle çıkmak zorundalar ancak direksiyon arkasında da liderlik gerekir.”

“Sürücüler ve aerodinamistler ya da mekanik mühendisleri arasında büyük bir etkileşim olmalı. Bu etkileşim çok önemlidir. O açıdan deneyimi olmayan genç sürücüler bir şekilde deneyim kazanmalılar. Daha iyi çözüm, bir deneyimli bir çaylak sürücü olurdu. Ancak Toro Rosso’nun formatı bu. Genç sürücülere zemin hazırlıyor. Orada iyi iş çıkarırlarsa sıradaki seviyeye yükseliyorlar.” dedi.


Yorumlar

“Coulthard: “Toro Rosso Gelişimde Sorun Yaşayacaktır”” için 6 yanıt

  1. Vergne Red Bull veya Toro Rosso’da yarışmayı sapına kadar hak ediyordu. Ama Vergne’i yolladılar ve yerine Verstappen gibi birisini aldılar. Helmut’çuğum da bir yerlerine kına yakar artık.

  2. Vergne’i göndermeleri hataydı.

  3. Bır godaman cıkıp ta Toro Rosso yu satın alıp Redbull ve Markodan kurtarsa bızı…

  4. Yağmur Deniz Solmaz avatarı
    Yağmur Deniz Solmaz

    Redbull2un junior takımı olduğu için amaç elbette Redbull’a pilot yetiştirmek olacaktır. Keşke diğer büyük takımlar da aynı şeyi yapsaydı da Marussia ve Caterham yarışsaydı. Ya akıllarına gelmedi ya da işlerine.

  5. catherham dan beter olurlar inş

  6. Amaç Redbull a pilot yetiştirmek f1 de ise orta sıralarda gezinmek yani adamlarin plan ve proğramı bu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir