Rory Byrne Yeni Ferrari Üzerinde Çalışıyor!

yazar:

kategori:

İtalyan gazeteci Leo Turini’nin haberine göre ünlü tasarımcı Rory Byrne, Ferrari’ye geri döndü ve yeni aracın tasarımında çalışıyor.

Turini haberinde “Michael Schumacher’in zamanında araç geliştiren büyük Güney Afrikalı tasarımcı, Maranello ile bağlarını asla koparmadı”

“Şuanda yeni Teknik direktör James Allison ve baş tasarımcı Simona Resta ile yakından çalışıyor ve bu iyi bir işaret olarak kabul edilebilir” dedi.

Turini yapılan değişikliklerin takıma olumlu şekilde yansımaya başladığını ve Byrne’ın tüm bilgisiyle takıma yardımcı olduğunu söyledi.


Yorumlar

“Rory Byrne Yeni Ferrari Üzerinde Çalışıyor!” için 11 yanıt

  1. yalanda olsa heyecanlanıyor insan 🙂

  2. ferrari 2015 aracında hala takvimin gerisindeymiş

  3. Geçen senede F14T de var sanıyorduk ama yokmus ,FXXK üzerinde çalışmış Roy Byrne , bu sene gerçek manada çalışıyormuş. Ben yinede gelcek sene için cok yararı olcağını düşünüyorum. Proje666 oldukca gec baslamış çünkü

    1. İlaveten : Kasımdan beri çalışıyormus Allison ile , tam zamanlı bir şekilde ve danışman olarak

  4. Muammer UYAR avatarı

    Rory bryne nın zamanındaki Aerodinamiyle şimdiki aerodinami arasında dağlar kadar fark var.Adamın yapacağı pek bi şey yok. Kaldı ki Ferrari asıl sorunu yaptığı tasarımların doğru geri dönüşlerini alabilecek kadar gelişmiş rüzgar tüneli ve simülasyon sistemlerinin olmayışıydı

  5. Hemen hemen her sene Rory Byrne geri dondu, aracin tasarimina yardimci oluyor dedikodulari cikiyor. Bu haberle umutlanan Ferrari fanlarina 5 senedir sunu soyluyorum; Rory Byrne devrinin adamiydi, bu yasinda aerodinamigi bu kadar gelismis araclara hic bir sey yapamaz.. Ayrica James Allison`u rahat birakmak gerektigi kanisindayim..

    1. Tolga Karanlık avatarı
      Tolga Karanlık

      Al benden de o kadar. F60 için bile adını duymuştuk, F60’ın performansını gördük 2009’da (gerçi o yıl bile yarış kazanmıştık, 2014 kadar korkunç değildi). Şu Rory Byrne sakızını çıkartalım artık ağzımızdan. Ferrari’nin sorunu hep bir abartı, hep bir “wow dedim” ağızları olması. İçinde bulunduğu durumun fotoğrafını doğru çekemeyen bu durumları aşamaz.

  6. Rory Byrne, Formula 1’deki Newey’nin dehasına kafa tutabilecek tek kişiydi. Hala da öyle.

    1. James Allison’u pek göz ardı etmeyin derim, düşük bütçesiyle Lotus’ta neler yaptığını gördük..

  7. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Eeee her sene çıkıyordu zaten bu haber, yardım ediyor, etti, edecek vs.vs..

    1. Bu seferki gerçek olabilir çünkü Ferrari baş aerodinamistini takımdan gönderdi. Hatta çoğu çalışan takımdan gönderildi ve yerlerini bir şekilde doldurmaları lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir