Alonso, Bisiklet Takımı Planlarını Rafa Kaldırdı

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Ferrari’den McLaren’e geçiş döneminde yaşanan sıkıntılarla birlikte bisiklet takımı kurma planlarını rafa kaldırdı.

Bu iddia eski bisikletçilerden olan ve İtalya’nın milli takımının başından Alonso’nun takımını kurmaya yardımcı olmak için ayrılan Paolo Bettini’ye ait.

Geçen sene bu konuda istekli olan Alonso’nun çalışmalarının gittikçe söndüğü görülmüştü. En sonunda Alonso Bettini ile buluşarak özür diledi.

La Gazetta dello Sport’a konuşan Bettini “Aralıkta oturup konuştuk. Dürüstçe bir toplantıydı. Birbirimizin gözüne baktık ve o özür diledi.” dedi.

Alonso’nun özür dilemesinin sebebi, Bettini’nin Alonso’nun takım kurma hayali karşısında işinden ayrılma kumarı oynayıp işsiz kalması.

Bettini “Geçen sene Fernando için kötü bir seneydi. Onun işi Formula 1 pilotluğu. Bu yüzden Ferrari’de başlayan değişikliklerle birlikte o da takım değiştirmeye çalıştı.”

“Onun için kritik bir seneydi ve işine odaklanması gerekiyordu. Başka bir mücadeleci projeye yer kalmamıştı.” dedi.


Yorumlar

“Alonso, Bisiklet Takımı Planlarını Rafa Kaldırdı” için 3 yanıt

  1. Bettini’ye yazık olmuş.

  2. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Contador’lu Alonso takımının bir ispanya turu galibiyeti yaşaması efsane olurdu ancak tabii ki alonso’nun o güçte bir takım kuracak bütçesi ancak dev sponsorlar ile olabilirdi. Açıkçası alonso’nun yeterli zamanı da olmadı hiç.

  3. Bıktırdı bu Alonso’nun bisiklet haberleri..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir