Williams Başarı Karşısında Kendini Kaybetmiyor

yazar:

kategori:

Clarie Williams, 2014 Formula 1 sezonundaki yükselişlerine rağmen yeni sezon öncesinde ayaklarının yere bastığını ve kendileri için gerçekçi hedefler koyduklarını söyledi.

Bir önceki seneyi 8. sırada tamamlayan Williams, geçen sene Mercedes motoruna geçmenin de etkisiyle en hızlı araçlardan birisine sahipti. Bir çok yarışta podyuma çıkan Williams sezonu 3. sırada tamamladı.

Williams “Yeni sezon için gerçekçi hedeflerimiz var. Williams’ta her zaman hayale kapılmaktansa gerçekçi hedeflere sahip oluyoruz.”

“Geçen sene çok büyük gelişme kaydettik ve bu sene üstüne bir şeyler katmamız lazım.”

“Formula 1’de kazanmak için varız ve geçen sene yarış kazanamadık. Bu yüzden hedeflerimizden birisi yarışlar kazanmak. Ardından öndekilere yaklaşmak, farkı kapatmak  ve bir gün dünya şampiyonluğu mücadelesi vermek istiyoruz.”

“Bu yüzden hedefimiz gelişmek. Gelişmek kelimesi hedefimiz konusunda özettir.” dedi.


Yorumlar

“Williams Başarı Karşısında Kendini Kaybetmiyor” için 2 yanıt

  1. Yağmur Deniz Solmaz avatarı
    Yağmur Deniz Solmaz

    Williams her daim takdir ettiğim bir takım. Bu yıl da ilk 3 içinde yer alacakları inancındayım. İkincilik büyük başarı olur çünkü Red Bull geçen seneki kötü sezonlarına rağmen ikinci olmayı başarmışlardı. Bu yıl Red Bull’u iyice zorlarlar diye düşünüyorum.

  2. Furkan Ozcan avatarı

    Williams kuralların oturduğu sezonlarda pek bir varlık gösteremedi son senelerde. 2011’de kötülerdi, 2012’de EBD’nin kaldırılmasıyla beraber hızlandılar, 2013’te pek değişmeyen kurallarla tekrar dibe vurdular. 2014’te zaten spor yeni bir çağa girdi ve yeniden hızlılardı. Umarım hem ekonomik kaynakları hem zihinleri hem de Mercedes motoru kuralların pek fazla değişmediği ve büyüklerin yavaş yavaş işleri yoluna koymaya başlayabilecekleri 2015 sezonunda önde kalmaları için yeterli olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir