Williams: 2015’te Mercedes ile Şampiyonluğa Yarışmamız Harika Olur

yazar:

kategori:

Claire Williams Mercedes’ten Toto Wolff’ün sözlerinden sonra 2015’te Mercedes ile şampiyonluk için mücadele edebilmelerinin harika olacağını söyledi.

Wolff 2015’te en çok korktukları rakibin Williams olduğunu söylemişti. Williams geçtiğimiz sezon Mercedes’ten pol pozisyonunu kapabilen tek takım oldu, ancak yarışlarda genellikle geri kalanların en iyisi konumundaydı.

Claire Williams: “Bu sözler Toto’dan bir iltifat, Mercedes’te inanılmaz bir iş çıkardılar. Savaşabileceğimizi gösteriyorduk ve sezon sonuna doğru farkı kapatmaya devam ediyorduk.”

“Bence bekleyip görmeliyiz. Williams’ta biz beklentilerden, umutlardan ve rüyalardan bahsetmeyi sevmiyoruz. Ancak bir şekilde Mercedes’le savaşabilecek durumda olursak bu harika olur.”

“Gerçeğin ne olduğunu Avustralya’da piste vardıktan sonra anlayabileceğiz.”


Yorumlar

“Williams: 2015’te Mercedes ile Şampiyonluğa Yarışmamız Harika Olur” için 8 yanıt

  1. willliams şampiyon olmak istiyorsa , Toyota ,audi,bmw vs vs … birileriyle beraber calısmalı mercedes motoru ile sampiyonluk biraz hayal olur keza Lotus icinde gecerli bu.

  2. Bu açıklama başka bir takımdan gelse, atıyorum F. India’dan gelse, ses etmez okur geçerim. Ama bu sözler Williams gibi bir efsaneden geliyor. Williams, Formula 1’in ne olduğunu en iyi bilen bir kaç ekipten biri. Formula 1’de işlerin nasıl işlediğini en iyi bilen bir kaç ekipten biri. Açıklamanın amacı ne hiç anlamadım. Kendilerini mi kandırıyorlar, Williams mühendislerine gaz mı vermeye çalışıyorlar, sponsorlara mı sesleniyorlar… Hadi sezona en güçlü ekip olarak başladın. Galibiyetleri üstüste almaya başladın. Eeee… Mercedes bu duruma ne kadar seyirci kalacak?

  3. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Gerçekten böyle bir şeye inanıyor musunuz Bayan Claire ?

  4. Her ne kadar çoğu F1 sever Williams’a Mercedes karşısında şans vermese de ki bende vermiyorum ancak Williams’ın doğru yolda olduğu bir gerçek uzun seneler sessiz kalan 9 kez takımlar şampiyonluğuna sahip bu takımın en azından kısa vadede üst sıralarda bir şekilde olması önemli bu sayede yeni sponsorluklar ün ve para kazanacaktır Daha sonrası içinde planları vardır ya da olmalıdır Williams bu spora gönül vermiş gerçek bir takımdır

  5. Mevcut şartlarda üreticiler şampiyonluğu asla kimseye vermezler.. F1 tarihinde bile yoktur heralde böyle bir olay, bilen varsa yazsın..

    1. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
      Alonso.ElNano #ForzaJules

      Yakın tarihte fabrika takımı olmadan şampiyon olan iki takım var ama onlarda fabrika takımlarıyla şampiyon oldukları dönemde direkt olarak bir mücadeleye girmemişlerdi. Girselerdi, muhtemelen pek adil bir mücadele yaşanmazdı.

  6. SCUDERlA FERRARI avatarı
    SCUDERlA FERRARI

    bunlarda şampiyon olabilme ihtimallerinin olduğunumu sanıyolar, mersonun şampiyonluğu williams a bırakıcağınımı düşünüyolar 😀

  7. şahsen mclaren’in daha kötü bir şasi yaptığını sanmıyorum. mercedes büyük ihtimalle mclaren’dan korkarak -hem hızından hem de honda ile anlaşacak olmalarından- en kötü motoru onlara verdi.

    williams geçen sene biraz fazla zorladığı için kısarlar ayarlarını. motor bu kadar önemliyken ve motorun başkasının üretimiyken şampiyonluğa yarışmayı beklemesinler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir