Marchionne: “Ferrari İtalya’da Üretilir!”

yazar:

kategori:

Ferrari’nin Patronu Sergio Marchionne, Formula 1’de geçen başarısız dönemlerinin ardından Formula 1 merkezinin başka yere taşınması ihtimalini reddetti.

2007’den beri şampiyonluk kazanamayan Ferrari’de geçen sene gelen başarısızlıklarla birlikte bir çok önemli değişiklik gerçekleşti.

1980’lerde Ferrari rekabetçi olmak için İngiltere’de olan başarılı tasarımcı John Bernard ile anlaşmıştı. Bernard uzaktan çalıştı.

Son senelerde Ferrari Red Bull’dan Adrian Newey’i ikna etmeye çalışıyor ancak Newey’in İtalya’ya gelmek istemediği biliniyor. Öyle olunca 1980’lerdeki gibi bir ihtimalin olabileceği söylendi.

Marchionne “Ferrari İtalya’dır ve buna dokunulamaz. Ferrari İtalya’da üretilmek zorundadır. Bunun dışında her şey küfürdür.”  dedi.


Yorumlar

“Marchionne: “Ferrari İtalya’da Üretilir!”” için 4 yanıt

  1. Ferrari İtalya dışında bir yerde üretilirse asimile olur demek istiyor sanırım. Ama tasarımcı ile fabrika aynı yerde olmalı bence. Mesela John Bernard’ın İngiltere’den yolladığı tasarımlar çok kötüydü. Hatta F310 hatalı üretilmişti. Ferrari ne yapıp edip Newey’i İtalya’ya getirmeye ikna etmeli bence.

  2. F-one-Driver avatarı

    Bi caiz değildir demediği kalmış=))) geleneklere bağlı kalıp safkan orjinal kalmak güzel birşey ne diyeyim, ferrari kemikleşmiş bir takım.

  3. Sonunda bu konuda bir açıklama yapıldı. Tabi ki böyle bir şeyin olması mümkün dahi değil.

  4. FerrariFanTR avatarı

    Değişmez
    Değiştirilemez
    Değiştirilmesi teklif dahi edilemez

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir