Vandoorne: Magnussen’in Geri Adımı Benim İçin Bir Şans Olabilir

yazar:

kategori:

McLaren’in genç pilotu Stoffel Vandoorne, Kevin Magnussen’in takımın yedek pilotluğuna çekilmesinin kendisi için bir şans olabileceğini söyledi.

Magnussen Formula 1’deki ilk sezonunda 1 podyum elde etti ve puansal anlamda Jenson Button’a mağlup oldu.

Takım uzun süre düşündükten sonra 2015 yılında Fernando Alonso ve Jenson Button ile yarışacağını açıkladı ve Magnussen takımın yede pilotluğuna getirildi.

Takımın GP2’de yarışan genç pilotu Stoffel Vandoorne, bu durumun kendisi için belki de bir şans olabileceğini düşünüyor.

“Sadece GP2’ye odaklanmak istiyorum. Herşey McLaren ve menajerimin elinde. Şampiyon olursam kariyerim için gelecek yıl iyi bir adım atmayı umuyoruz”

“Magnussen’in geriye adımı benim için hiçbirşeyi değiştirmiyor. Takıma hala büyük bir katkı verecek. Simülatörde oldukça fazla zaman harcayacak”

“Bir sezon yarışıp, diğer sezon koltuksuz kaldıysanız geri dönüş yapmanız oldukça zordur. Kim bilir, belki de Magnussen’i geriye adımı benim için bir şansdır. GP2 şampiyonu olursam herşey daha farklı olacak.”

“Kim bilir ? Ben eminim. Ancak Formula 1 çok karmaşık ve hiçbirşeyin garantisi yok. Ama yine de çok çalışmanız gerekiyor.”

“Button ve Alonso belki de 2015 ve ötesinde takımda kalmaya devam edecek. Ancak Honda diğer takımlara motor sağlayabilir”


Yorumlar

“Vandoorne: Magnussen’in Geri Adımı Benim İçin Bir Şans Olabilir” için 2 yanıt

  1. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
    Alonso.ElNano #ForzaJules

    Vandoorne işlenmesi gereken bir cevher. İyi şekilde yönlendirilip, kendini bu işe adarsa ileride şampiyon olur.

  2. senin işin turkiyenin dunya kupasına kalma olayına donmus 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir