Macaristan GP Öncesi McLaren

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton: “Hungaroring pilotlar için en zorlu pistlerden biri çünkü tüm tur boyunca faal olduğunuz bir pist. Biraz kart pistine benziyor, çok fazla kıvrılma ve viraj var. Rahatlayabileceğiniz tek yer start/finiş düzlüğü ki o da çok kısa. Geçişi zorlaştıran düşük yol tutuşuna sahip ancak buradan gerçekten zevk alıyorum. 2007’de kazanmıştım ve geçen yıl da poldeydim. Kusursuz bir sürüş ve istikrarın mükâfatını gerçekten veren bir pist. Çok zorlarsanız zaman kazanmaktan fazla kaybedersiniz. Geçen hafta Almanya’daki potansiyeli piste yansıtabilirsek son birkaç haftalarda elde ettiğimi gelişimi sonuca yansıtabileceğimizi düşünüyorum.”

Heikki Kovalainen: “2008 yılında Macaristan’da kazandım ve bu yüzden yeniden Budapeşte’ye dönmek çok güzel olacak. Bu yarış büyük çoğunlukla sıralamalarda kazanılıp, kaybediliyor. Yarışta başarılı olmak için önlerde olup agresif bir ilk bölüm çıkarmanız gerekiyor. Pist lastikler üzerinde oldukça zorlayıcı. Bu yüzden finişe kadar lastiğinizi korumanız için doğru engeyi bulmanız gerekiyor. Yumuşak lastikler yarışın sonunda sorun yaşayabilirsiniz, bu yüzden dikkatli olmak gerek. Takımın yeni güncellenmiş paketiyle piste çıkmak için sabırsızlanıyorum. Nurburgring’de güçlü bir hafta sonu geçirdim ve yarışta hiçbir aracın beni geçmesine izin vermedim. Daha gelişmiş bir araçla Hungaroring’de iyi bir sonuç daha almayı umuyorum.”


Yorumlar

  1. çok haklısın katafalk kaya seneye umarım mclarenden gider…

  2. heikki'nin bence kayda deger tek basarisi renault'dayken 22. kalkip 4. bitirdigi 2007 kanada gp'sidir.

  3. heikki'nin burada 1 ve toplamda da 1 galibiyeti var; bunu da haketmedigini dusunuyorum. tesaduf degil belki ama sans faktoru cok fazlaydi. tabi bu suc degil ancak gecen sezon cok daha iyi is cikarabilecegi, guzel pozisyonlardan kalktigi yarislari pek ala kazanabilirdi. ingiltere'de pole almisti hadi o lewis'in evi, turkiye'de de 2. kalkmisti. o da massa'nin evi diyelim hadi 🙂 ama italya'da yarisi basladigi gibi bitirmesi gercekten sinirlendirmisti beni. hicbir atak yok. dumduz bir pilot :s

  4. hadi Lewisim bi poyum göster bize lütfenn!!!

  5. Hadi Heikki Şu Zaferi Tekrarlayalım!!!Yeni Araçla Önlerde Görmek İstiyoruz Mclaren'i!!!

  6. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Anlaşma zamanı gelince zorladığınız belli oluyor Mr.Heikki .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir