Massa "Ferrari Podyum İle Cesaretlendi"

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Almanya GP’de aldıkları podyum zaferinin Ferrari’nin motivasyonunu arttırdığını düşünüyor.

Massa “podyumda olmak güzel bir duyguydu ancak aynı zamanda ilginçti ve özlediğim bir şeydi. Zor bir sezonda bu hoş çünkü bu takımdaki gelişimin göstergesi.”

“Son yarışlarda puanlar kazanıyor ve hep ilk 5’te yer alıyorduk ancak podyumda tamamlamak sadece benim açımdan değil takımdaki ve fabrikadaki herkesin motive olması bakımından çok önemliydi. Bu hâlâ mücadele ettiğimizi gösteriyor ancak çalışmayı devam ettirmek önemli.” dedi.

Massa, geçen sene domine ettiği ancak yarışın bitmesine 3 tur kala motor sorunu ile yarış dışı kaldığı Macaristan’a karışık duygular ile gidiyor.

Massa “Bu yarışta iyi sonuçlar alamadık ancak bu yarışmayacağım anlamına gelmiyor: geçen seneyi hatırlarsanız galibiyet cebimdeydi ancak ne yazıkki motorum sadece 2 tur kala tükendi.”

“Burası favori pistlerimden birisi olmasa da sürüş güzel ancak bu yarışta nasıl olacağımızı sorarsanız dürüst olmak gerekirse blmiyorum. Umarım paketimizde gelişimi sürdürürüz ve Almanya’daki gibi devam ederiz.” dedi.


Yorumlar

  1. ulaş bilir avatarı

    inş hadi massaaaaa gecen sezonun acısını cıkartalım

  2. Senin o aracı zorlayıp neler yapabildiğini görmek bile mutlu ediyor bizi.Monaco daki sürüşün ve geçen hafta Almanyadaki 3.lüğün harikaydı gerçekten ama fazlada iyimser olmamak lazım.İyi bir strateji ile tekrar ilk 5 te yer almak keyifli olurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir