Rosberg: “2014’teki Kalp Krizi Çok Uzun Sürmedi”

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, 2014 Formula 1 şampiyonluğunu kaybetmesinin ardından yaşadığı kalp krizinin çok uzun sürmediğini söyledi.

Sezonun ilk yarısında şampiyonluk favorisi olan Rosberg, sezonun 2. yarısında performansını yükselten Lewis Hamilton’u durduramadı ve şampiyon Hamilton oldu.

Rosberg “Çok şükür ki hayal kırıklığını oldukça hızlı atlattım. Başarı olsun ya da olmasın bunu aşmak bir kaç gün sürer. Bu sefer kısa sürmesi harikaydı. Ancak başarılıysanız o anları daha uzun yaşamak istediğiniz için harika olmaz. Uzun bir tatil oldu. Tekrar mücadele etmeye hazırım.”

“Benim için yeni bir deneyimdi ve nasıl olacağını bilmiyordum ancak geride bırakmak kolay oldu çünkü sonuç olarak her şey yarış değil. Bunu bu kış ailemle vakit geçirip o anların keyfini çıkardığımda bir kez daha anladım. Başarı ya da başarısızlık tamamen unutuluyor.”  dedi.

Rosberg ayrıca geçen seneyi domine etmelerine rağmen bu sene hiç bir şeyin garanti olmadığını düşünüyor.

Rosberg “Birinci mücadele kendim için en iyi olmak. Benim için öncelikli ve en önemli mücadele bu. Daha iyi olmalıyım. İkinci mücadele ise Lewis’i ve diğer takımları yenmeye çalışmak olacak. Nerede olacağımızı bilmiyoruz bu yüzden bekleyip göreceğiz. Tabi ki geçen seneden sağlam bir temelimiz var bu yüzden şansımız iyi ancak yine de ne olacağını bilmiyoruz.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir