Alonso "Yaklaşımımda Değişim Olmayacak"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Renault takımına dönüşüyle birlikte Formula 1’e olan yaklaşımında değişim olmayacağını söyledi.

İspanyol pilot 2007 sezonunda yarıştığı Mclaren ile sorunlar yaşamış, sonuç olarak anlaşmasının bitmesine daha 2 sene varken takımdan ayrılmıştı.

Geçtiğimiz sene şampiyonluğu 2 puan ile kaybeden Alonso 2008 sezonunda daha önceki 2 şampiyonluğunu kazandığı Renault’ta olacak.

Alonso, Fransız takım ile tekrar tepeye dönmek için spora ve yarışlara olan yaklaşımında değişim olmayacağını söyledi.

Testlerin ilk gününde konuşan Alonso "Daha önceden olduğu gibi olacak. Her sezonun başlangıcında çok fazla çalışmak ve potansiyeli yakalamak için elimden gelenin en iyisini yapmak isterim."

"ING Renault F1 Takımı ile başarabileceğimi biliyorum çünkü daha önce de bunu başarmıştık. Elimden gelen herşeyi vermek istiyorum, takımın da kazanmak için herşeyi yapacağına inanıyorum. Spora olan yaklaşımımız her zaman bu şekilde oldu." dedi.

Alonso ayrıca şampiyonluğu kazandığı senelerin ardından Renault’ta da çok şeyin değiştiğini ancak yinede bu takımda güzel anılarının olduğunu söyledi.

Alonso "Takım 2006’da bıraktığımdan tamamen farklı. Bir çok yerde büyük değişiklikler olmuş. Bazı bölümler güçlendirilmiş, bazı bölümler geliştirilmiş. Bu yüzden yeni bir takımla yeni bir macera olacak."

"Ancak Renault pilotu olarak geçirdiğim 6 yılı ve hala aklımda olan anıları unutmak imkansız." dedi.

Takımın yeni araç R28 için umutları oldukça yüksek ancak Alonso yeni araç hakkında tahminde bulunmak istemiyor.

Alonso "R28’in nasıl performans gösterebileceği hakkında bazı verileri gördüm ancak şuan için daha fazlası yok."

"Yeni bir araç tanıtıldığında umutlar her zaman yüksek olur. Bir çok umut ve bir senelik çalışma olur bu araç üzerinde. Ancak konuşmak için her zaman ilk sürüşü beklemek zorundasınız." dedi.

 

 


Yorumlar

  1. massathebest avatarı

    femife?!?Ü~@€ massa alonsoya yol vermeyecek ve ferrari en iyi takım vede benim canım kola istiyor:)))))))))

  2. arkadaşlar ŞU BİR GERÇEK FERNANDO ALONSO FEMİFE MASSAYA YOL VERMEYECEGİ KESİN RENAULT BÜYÜK BİR TAKIM VEDE RENAULT HASTASIYIM

  3. alonsoyu sevmem hemde hiç ama ona mclarende yapılanlar yanlıştı.umarım renaultta mutlu olur!!

  4. fernando henuz piste cıkmadıgı arkadasın da dediği gibi.bu henuz test;)bir de pistlerde görmeli;)

  5. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    zehrAlonso sen ve btun alonsocularda ole hepımızın favorısı o:D:D

  6. maassa the best ve diğer tifosi yada kimicilerden daha şimdideen laflar gelmeye başladı ee doğaldır tabi alıştık biz hele massa the bste alonso için diosun bi gn öle bi gün böle aslında alonso hakkındaki fikrlerin bi öle bi böle arkadaşım.arkadaşlar korkamyın ALONSO DAHA PİSTE ÇIKMADI PANİĞE GEREK YOK!!

  7. Bahadır çok ii konuşmuşsun ya,duygulandım walla,iisin =),ne de olsa o bi ALONSO he,iletim yapçam bunu !!!! ….

  8. Yasing_Renault süpersin arkadaşım =) !!!! ….

  9. massathebest tam düşündüklerimi söylemişsn.haklısnn

  10. kıskançlık alametleri boy gösteriyor.fernandonun yapmış oldugu zaman yapılan en iyi zamanlardan.bunlar sadece test ve fernando gereken cevabı veriyo vericek de.r28 öle bi gelsin ki bakakalmaktan çok performansıyla adını duyursun.bekleyip görücez

  11. massathebest avatarı

    alonso 2006'da bıraktığından daha gelişmiş bulmuş takımı.. ne oldu, o zamanlar playstation 2 kullanıyorlardı da şimdi ps3 mü almış renault?? menfaat dünyası, dilin kemiği yok tabi, bir öyle bir böylesin alonso. büyük lokma ye, büyük konuşma:)) ayrıca öğleyin dereceleri gören bazı arkadaşlar '' r27 ile yarışıyor sabır gösterin, ilk kez araca bindi ekimden beri''derken şimdi yarım günde aracı geliştirmesi! hakkında methiyeler düzülmeye başlandı:)) haydi kolay gelsin.

  12. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    bı pılot reno ya bu kadar mı yakısır allahım su r28 ı ıple cekıyrm su muhendısler ıyı calıssada alonso su ferrarı ve kopya ferrarıcılere bı baska deyısle mclarenılere gereken dersı verır 😉 forza alonso alonsoyla basarılara devam

  13. heytt bee yürü be koçum işte f1 i zevkli ypan adam piste çıkıyo varmı senin gibiisi yaw.reno ve yeni şampiyonluklar nerde kalmıştık?:) yine birilerinin başına bela olucağı kesin napalım nede olsa o bi ALONSOO!

  14. kaskı da arabayla birlikte güzel duruyo.

  15. ben sürüşünden çok araç geliştirmesine şaşıyorum.fernando gibisi pek ender görülür.forever fernando

  16. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    fernando renaulta renault fernandoya cok yakısıyor su ezık r27 bıle o bındıgı ıcın mukemmel duruyor alonso gercekten süper bır pılot sadece goruntusu bıle yetıyor ıyıkı bızımlesın fernando 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir