John Surtees Oğlu Henry'yi Takdir Ediyor

yazar:

kategori:

Formula 2 yarışında geçirdiği kazanın ardından hayatını kaybeden 18 yaşındaki Henry Surtees’nin babası John Surtees oğluna övgülerini sundu.

Surtees bu kötü haberin ardından yaptığı açıklamada, “Henry, karting aracına oturduğu ilk günden bu yana hep kalbinin sesini dinledi. Okul ve motor sporları arasındaki dengeyi çok ciddi bir şekilde korumuştu ve sınavlarından hep iyi dereceler aldı.”

“Motor sporlarındaki kötü talihine rağmen zirveye ulaşma konusundaki olasılığını herkese gösterdi. Genç yaşına rağmen büyük bir olgunluk sergilerdi ve teknik konularda iyiydi, hızlıydı.”

“En önemlisi de çok iyi bir insan, şefkatli bir oğul ve kardeşti. Onu özleyeceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. aslında HANS sistemi olsa belki sonuç farklı olabilirdi, sanıyorumki o araçlarda böyle bir sistem yok

  2. çok gençmiş yaaaa. yazık 🙁

  3. hakan alık avatarı

    yarışı eurosportta canlı izliyordum.hep bir gün böyle bir kaza olucak diyordum.içimi doğuyordu.sanki bir araç cinde kubica yaptığı gibi şahlanıcak öndeki aracın pilotunun kafasına inicek diyodum malesef oldu.talihsiz bir kaza.

  4. Talihsiz kaza ve aynı zamanda çok kötü bir ölüm.Saliselerin nekadar önemli olduğunu birkez daha görmüş olduk.Belki çeyrek saniye daha yavaş yada hızlı olsa lastik ya ön kanada çarpacak yada arka kanada. ''Tekerlekli sandalyede yaşlanmak yerine 300km/h ile duvara çarparak ölmeyi tercih ederim"

    Ayrton Senna

    Bu söz sanırım herşeyi anlatıyor.

  5. üzüldüm ya iyi iş çıkartmıştı birinci yarışta…
    nasipmiş o lastiğin gelipte seni bulması herşey bir planın olduğunu gösteriyor toprağın bol olsun genç adam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir