Formula 1'den Kısa Kısa Haberler

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld ve Superbike pilotu Troy Corser Nurburgring’de düzenlenen taraftar ve sponsor gününde araçlarını değiştirdiler ve pistte sürüş gerçekleştirdiler. Alman pilot motorsikletle yaşadığı deneyimin ardından, “Yarış tulumumla birlikte virajları dönerken dizimin yere değmesini çok istemiştim.” diye konuştu.

Kremlin duvarları bu hafta sonu F1 motoru sesleriyle yankılandı. Bavaria City Racing etkinliklerinde McLaren pilotu Heikki Kovalainen, Williams’tan Kazuki Nakajima ve bir Red Bull kullanan David Coulthard’ın katıldığı etkinliği binlerce Rus izledi.

Eski dünya şampiyonu Niki Lauda 60 yaşında olabilir ancak bu kısa zaman sonra baba olacak olmasına engel olmadı. Lauda Avusturya medyasına 30 yaşındaki eşi Birgit’in hamile olduğunu açıkladı.

Daha önceki haberlerde N. Tchnology’nin FIA’ya karşı yasal işlem başlatma kararı aldığını duyurmuştuk. Son alınan bilgilere göre takımın ana şirketi MSC yasal işlemlere başlamış durumda.


F1’in yeni takımları yeni sezon için hazırlıklara devam ediyorlar. Minardi’nin eski teknik patronu Gabriele Tredozi ve Red Bull ve honda’nın eski aerodinamisti Ben Agathangelou Campos’un şasi partneri Dallara ile anlaştı. Manor takımı da Renault’nun eski test mühendis şefi Christian Silk ile anlaştı.


Yorumlar

  1. gorunum acisindan haklisin abdullah. arabanin tipide kaydi, hizida.

  2. aslında ben tam olarak düşündüğümü buraya yazmadım 🙂 görünüm olarak çok hoşuma giden bir araçtı f1.08 o yüzden demiştim 🙂 yakışırdı. şu anki araç görüntü olarak da hak etmiyor performans olarak da 🙂

  3. heidfeld istanbula gelince hep motora biniyor zaten, motorlarla hasir nesirlegi var =)

    abdullah f1.08 ve sampiyonluk konusunda sana katilamiyorum maalesef. sampiyonlugu hakeden arac en azından 5-6 yaris kazanan bir arac olmalidir bana gore. f1.08 bmwnin yaptigi en hizli aracti ama sampiyon olacak capta bir arac degildi. zaten cok cins bir arac olmustu bir pistte cok iyi gidiyor diger pistte dokuluyor, pek tutarli bir arac degildi ama dayanikliligi ve tipi 10 numaraydi =)

  4. hamilton le mansa raikkonen ralliye heidfeldde moto gp ye hevesleniyor bakalım daha kimler neye heveslenecek.

  5. Abdullah kardeşim sana katılıyorum ancak şuda hep kafamda simülatörde iyi sonuç aldık diyince araç kötü oluyordu pek iyi sonuç vermedi diyince uçuyordu =) araç testlerde agrasifti biraz f1.07'yi daha çok seviyorum credit suisse'dende dolayı 😛

  6. bmwnin resimdeki f1.08i şampiyonluğu hak eden bir araçtı. yaktı kendi kendini bmw 🙂

  7. f1 in tadının hakikaten tadı kalmadı galiba raikonenden sonra heidfeldde baska kategoriye heves etmiş.

  8. heidfeld koş motogp ye :D:D:D:D:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir