Sauber Hewlett – Packard İle İşbirliği Yapacaklarını Duyurdu !

yazar:

kategori:

Sauber, dünyanın en önemli teknoloji şirketi olan Hewlett – Packard ile yeni sezonda beraber çalışacaklarını duyurdu.

 

Bu işbirliği İsviçre kökenli takıma Hewlett – Packard’ın sahip olduğu en yüksek teknolojiyi kullanmasına izin verecek. Bu yakın ortaklıkla beraber Grenoble’da bulunan yüksek teknolojili bilgisayarları kullanacak olan takıma hesaplamalı akışkanlar dinamiği için süper bilgisayar geliştirilecek.

 

Yüksek teknolojili bilgisayarlardan biri Sauber Motorsport’un Hinwil’de bulunan merkezine kurulmuş ve üzerinde çalışılmaya başlanmış.

 

Monisha Kaltenborn Hewlett – Packard ile çalışmanın araştırma ve geliştirme kısmında çok yardımcı olacağını vurguladı.

 

“Hewlett – Packard gibi prestijli bir isimle çalışmak bizim için mükemmel bir duygu. Hewlett Packard ile Grenoble’da bulunan merkez ile bağlantılı çalışacağız. Buda bize hesaplamalı akışkanlar dinamiği hakkında Hewlett – Packard’ın geliştirdiği süper teknolojili bilgisayarları kullanarak gelişmemize yardımcı olacak.”


Yorumlar

“Sauber Hewlett – Packard İle İşbirliği Yapacaklarını Duyurdu !” için 5 yanıt

  1. cgdsny_Ferr avatarı

    Arkadaşlar yanılmayın, yanıltmayın! HP yalnızca tüketici için bilgisayar, laptop üretmiyor, bilim ve teknolojide kullanılan çok önemli ölçüm cihazları üretiyorlar. HP bilim teknoloji dünyasında saygın bir yere sahiptir.

  2. Bu da demek oluyor ki bu sezon Sauber takımı bol bol yolda kalacak. Tabii bunu HP’nin bilgisayarlarını kullanarak araç hazırlamalarına ithafen söylüyorum. Malum HP dünya devi marka ancak engelli mühendislerle çalışıyorlar. Bildiğiniz mühendisleri kör olmuş. Dünya üzerinde bu kadar ısınan başka herhangi bir pc firması daha yoktur heralde. Kışın evde ısınma giderimiz olmuyor pc sayesinde. E nasıl olsun sürekli 70 – 80 C civarı çalışan bir pc var fanın olduğu yere el yaklaşmıyor….
    Yani böyle bir bilgisayarda tasarlanan araçta aşırı ısınır yolda kalır bence.

    1. bende pavilion kullanıcısıyım gerçekten bu hp bilgisayarlarının ısınma problemleri var.

    2. Hp’den yazıcıları hariç nefret ederim, Ibm ciyim 🙂 Fakat şu an şirket bilgisayarı olarak Hp marka almak zorunda kaldım (çünkü Ibm artık son kullancı için pek ürün çıkarmıyor) Elitebook 840 aldım, ssd disk ile tadından yenmiyor, hiç ses ve ısınma yok, batarya 9 saat gidiyor, oyun oynamadıkça çok memnunum 🙂

  3. Amma çok Hewlett Packard demişler haa. HP işte ne kafa karıştırıyorsun 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir