Brawn Macaristan GP için Takımına Güveniyor

yazar:

kategori:

Ross Brawn, Silverstone ve Nurburgring’de geride kaldıktan sonra takımının bu hafta sonu Macaristan’da yapılacak olan yarışta zirvede mücadele edebileceği konusunda iyimser.

Brawn, hava şartlarının takımın performans eksikliğinde büyük rol oynadığını düşünüyor ve havanın daha sıcak olması beklenen Macaristan’da Button ve Barrichello’nun zirve için geri döneceğine inanıyor.

“Silverstone ve Nurburgring’deki son iki yarış hem aracımızın performansını tam olarak gösteremediğimiz hem de rakiplerimiz çok iyi adımlar attığı için bizim adımıza hayal kırıklığı oldu.”

“Ancak sezonun ilk yarısında sergilediğimiz BGP 001’in doğasında olan performansın artık kaybolduğunu düşünmüyoruz. Karşılaştığımız sorunların nedeni bu yarışların karakteristiği ile ilgiliydi.”

“Şu anda odak noktamız sahip olduğumuzu bildiğimiz performansı maksimum seviyeye çıkarıp gelişmeye devam etmek.”

“Budapeşte’deki yarış için downforce ve aero dengesi bakımından yarar sağlayacak önemli bir aerdodinamik güncellemeye sahibiz. Şiddetli bir mücadelenin içerisindeyiz ve sezon boyunca gelişmeye devam etmemiz gerekiyor.”

“Şu anda olduğumuz noktaya gelebilmek için takım çok fazla zorluk yaşadı. Ben gerekli insanlara ve kaynağa sahip olduğumuz konusunda eminim. Buna ek olarak iki harika pilotumuz var.”


Yorumlar

  1. Hiçbir şey söylemeye gerek yok o gün o zamanda her şey belli olacak zaten.Button bu pisti seviyor ve elinden gelen her şeyi yapacaktır.Bekleyip göreceğiz…

  2. takımım olduğu için söylemiyorum ama mclarenin şansını herkesden yüksek görüyorum macaristanda.ferraride iyi olabilir bu hafta.brawn monakoda iyiydi burdada iyi performans vereceğini düşünüyorum.redbula gelince startta zaten cok sıra kaybederler kers yüzünden burda araç geçmek imkansıza yakın.dediğim gibi almanyadan sonra mclareni daha şanslı görüyorum.

  3. tarih tekerrürden ibaret derler ya Ahmet neden olmasın =)

  4. Ben bu sezon ki Brawn-Redbull mucadelesini gecen sezon ki Ferrari-Mclaren cekismesine cok benzetiyorum. Hatirlayin Ferrari ilk 4-5 yarista ucmus ama bu ucus Ingiltere GP de sona ermisti, Ingiltere ve Almanya yi Mclaren kazanmisti, Macaristani da Mclaren kazandi ama Massa`nin motoru 3 tur kala patlamasaydi Ferrari kazanacakti. Ne dersiniz? Brawn GP bu hafta geri donermi? Bence donecek 🙂

  5. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Bu yarısda mc laren podyumda olabilir içime doğdu

  6. Sıcak hava lastik sorunu olmayacak buradada RBR'ye geçilirseniz yandınız 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir