Chester: E23 Selefinden Çok Daha Güçlü Olacak

yazar:

kategori:

Lotus F1 takımının Teknik direktörü Nick Chester 2015 aracıyla beraber yeniden üst sıralar için yarışmak istiyor.

Lotus 2015 aracını tanıtan üçüncü takım oldu ve Mercedes motorlu aracın tasarımı 2014 yılına oranla büyük bir değişim göstermiş gibi görünüyor.

Lotus’un teknik direktörü Nick Chester “Geçen yılki araçta birçok sorun yaşadığımız bir sır değil. Bu yüzden hangi alanlarda gelişmemiz gerektiğini biliyoruz. E23 bizim için ileriye doğru büyük bir adım olacak.”

“Rüzgar tünelinin yanı sıra, aeor paket ve soğutma siteminde değişim yaptık ve sonuçlar oldukça iyiydi. Selefine oranla çok daha iyi bir performans bekliyoruz. E23 gerçekten güçlü olacak”

“Açıkçası bizim için en büyük değişikliklerden birisi güç ünitesi tedarikçisini değişmekti. Büyük bir performans artışı bekliyoruz. Sadece performans değil, dayanıklılık ve sürüş açısından da gelişim bekliyoruz”

“E22’nin potansiyelini ortaya çıkaramasak bile rüzgar tünelinde iyi sonuçlar elde ettik.”

“Aracın özelliklerini daha uyumlu hale getirmeye çalıştık. Süspansiyon açısında geçtiğimiz yılki değişiklik bize büyük zarar verdi. E23’ün sistemi artık daha farklı olacak. Çünkü tasarımda artık daha özgürüz”

“2014 yılı boyunca aracın hemen hemen her alanında çok şey öğrendik. Herşeyden ders çıkardık. Büyük bir adım atmayı bekliyoruz”

“İlk yarışta nerede olacağız? bunu bilmiyorum. Fakat geçen yıla göre çok daha rekabetçi olacağız” dedi.


Yorumlar

“Chester: E23 Selefinden Çok Daha Güçlü Olacak” için 3 yanıt

  1. gecen senekinden kotu araç yaparsınız zaten bırakın F1i 😀

  2. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    +1 saniye zaten koydunuz diğer motora sahip takımlara karşı mercedes sayesinde. gerisi şasinizin dayanıklılığına ve potansiyeline bakıyor.

  3. Yusuf Hitay avatarı

    mercedes motoru var, illaki daha iyi olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir