Ferrari : ” Yeni Ön Kanatlar ‘Çok Büyük Avantaj Değil’ “

yazar:

kategori:

Teknik Şef James Allison’a göre yeni ön kanatlar Ferrari için çok büyük bir problem oluşturmuyor ve Ferrari aerodinami ve motor alanında gelişme bekliyor.

 

Ferrari 1993’den beri ilk kez galibiyetsiz bir sezon geçirdi, ve bu başarısızlık Maranello’yu ayağa kaldırdı. FW37 geçen hafta ortaya çıktı ve Pat Symonds’a göre yeni ön kanatlar bu sene çok önemli bir yere sahip, Allison ise Ferrari çoktan bu değişikliğe adapte oldu.

 

“Aracın ön tarafını biraz yükselterek bazı değişiklikler yaptık, ön kanadın çalışmasından buruna ve monokok altından bulunan yüzgeçlere kadar bir çok alanda farklılığa gittik. Bu alanda çok fazla değişiklik yapmadık geçen seneden kalan bazı şeyleri değiştirdik ve geliştirdik. Bu seneki araç geçen seneki araca göre çok daha iyi gözükmekte. Daha güzel bir ön taraf daraltılmış arka bölümle beraber daha güzel bir araç ortaya çıktı.”

 

“Yapmamız gerekenler basit. Geçen yıl yeteri kadar hızlı değildik bu sefer daha rekabetçi bir araç oluşturmak zorundayız. Rekabetçi araç için gereken şeyler ise daha fazla downforce , daha fazla motor gücü ve daha fazla sürülebilirlik. Bizde bu 3 ana madde üzerine odaklandık.”


Yorumlar

“Ferrari : ” Yeni Ön Kanatlar ‘Çok Büyük Avantaj Değil’ “” için 6 yanıt

  1. sebastian vettel destan yazacak bu sezon

    geçen sene sezon öncesi bizi çok küçük gördüler podyuma çıkamaz dediler geç onu ilk ona giremez dediler ama noldu 3 zafer kazandık destan yazdık

    aynı şeyi bu sefer farklı bi takım olan ferraride yapacağız en az 3 zafer bekliyorum aslanlarımızdan

    1. Rambo bu yorumlarını not alıyorum 🙂

      1. Didem vettelinin olduğu takım muhakkak kazanır 3 zafer banko gelecek

        şu araçlar bi tanıtılsın helede merakla bekliyoruz

    2. dikkatini çekerim o üç yarışı kazana Vettel değil Ricciardo oldu. Bu küçücük ama çok önemli ayrıntıyı atlamamanı tavsiye ederim.

  2. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Zaten ön kanat 2-3 yıldır aynı olduğu için Ferrari’ye avantaj sağlamasının mümkünatı yok 🙂 Bari hafif ve güçlü motor yapsalar yazık oluyor koskoca Ferrari’ye.

  3. ST15-T son rötuşları yapılıyo heyecan dorukta işte videosu https://www.youtube.com/watch?v=KCO0nHOqoIM&feature=youtu.be

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir