Webber: "Kimse Kusursuz Bir Sezon Geçiremez"

yazar:

kategori:

Mark Webber şampiyonanın ikinci bölümüne girerken Brawn ve Red Bull arasındaki mücadelede sıradaki iki yarışın kilit rolü üstleneceğinin farkında olduğunu söylüyor. Lider Brawn aracının sıcak pistlerde daha iyi performans sağladığı bilinirken Mark, Brawn’ın dayanıklılık problemleri yaşayabileceğini düşünüyor.

Şampiyona lideri Jenson Button dokuz yarışın hepsinden puan alırken Mark Webber Avustralya ve Bahreyn’den puansız ayrılmıştı.

Avustralya’nın AAP ajansına konuşan Webber, “Jenson Button hata yapan biri olmadı. Oldukça istikrarlı ve bu şekilde puanlar almaya devam ediyor. Bu yüzden önümüzdeki altı yarışta farklı kapatmalıyız çünkü o zaten iki yarış önde” diyor.

“Jenson kusursuz bir sezon geçiriyor, ne şanssızlık ne de bir kaza olmadı şimdiye kadar. Muhtemelen er ya da geç başına bir şey gelecektir. Kimse tüm sezonu bu şekilde götüremez. Önümüzdeki birkaç yarış çok önemli olacak.”


Yorumlar

  1. Bi ara button benzeri nickli yazışmayı bilmeyen provakotör üyeler vardı ne olduysa bunlar kayboldu sesi soluğu çıkmaz oldu 🙂 Üyelikler uçtuktan sonra herhal üşendiler tekrar laf atmaya.

  2. bence de kimse kusursuz bir sezon geçiremez ama button bunu başarırsa şok bir durum olur. başarabilir mi..?

  3. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    kalan yarışlarda soğuk-sıcak hava dengesi eşit gibi.umalımda rb nin performansı sadece havayla alakalı olmasın.

  4. aynen katılıyorum webbere

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir