Loeb Formula 1'e Geçişi Düşünmediğini Söylüyor

yazar:

kategori:

Abu Dabi yarışında Toro Rosso kokpitine geçeceği söylentileri sürse de Sebastien Loeb tam zamanlı olarak Formula 1’e geçeceği iddialarını yalanlıyor.

Loeb bu tarz kariyer değişikliklerinin muhtemel olmadığını, WRC’de Citroen ile olan anlaşmasını uzatmayı beklediğini söyledi.

“Eğer Abu Dabi’de yarışırsam ve şu anda bunun için hiçbir şey yapılmıyorsa gelecek yıl için kararımı değiştirmek adına çok geç olurdu.”

“Gelecek yıl Citroen ile anlaşacağıma eminim ve onlarla testlere çoktan başlamış olacağım.”

“Citroen ile anlaşmak istiyorum ve şu anda anlaşmaya varmak istediğim tek konu bu. Formula 1’de sürüş yapmak benim için bir zevk olur ancak bunu yapabilip yapamayacağımı bilmiyorum.”

“Bir günlüğüne yarışma fırsatını değerlendirir ve bundan memnun olurum. Zafer için mücadele edebileceğimden emin değilim ve benim işim gelecek yıl rallide yarışmak F1’de değil. Önceliğim rallliye devam etmek.”

Loeb birkaç hafta önce Toro Rosso ile ilgilendiğini açıklamıştı ancak Loeb’ün bu umudu Citroen takımı tarafından baltalanmış ve Fransız pilotun bu sezonki önceliğinin WRC şampiyonluğunu kazanmak olduğu belirtilmişti.


Yorumlar

  1. Bourdais'e sen söylememişmiydin yerine hazırım diye? ya medya sapıtıyor yada sen…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir