Button'un Tek Hedefi Galibiyet

yazar:

kategori:

Jenson Button, Britanya ve Almanya’daki hayal kırıklıklarının ardından Brawn GP’nin Macaristan’da geri döneceğine inanıyor.

İngiliz pilot Sebastian Vettel ve Mark Webber’in ortaya koyacağı rekabetçiliği küçümsemese de Red bull pilotlarının son yarışlardaki kadar iyi olacağını düşünmüyor.

“Her ikisi de hızlı olacaktır. Geçmiş sezonlara baktığınızda bu pistte onların hızlı olduğunu görürsünüz. Birbirlerine karşı yarışıyorlar ve çok rekabetçi bir araçları var. Ancak burada bizimle uğraşmaları gerekecek. Onları zorlayacağız. Bu hafta sonu normalden soğuk olacak ancak yine de sıcaklık lastikleri çalıştırmak için yeterli”

“Onları yenmeye başlamamız gerekiyor, aksi takdirde bizden çok puan çalacaklar. İki yarışta 11 puan farkı kapattılar ki bu çok fazla.”

Brawn’ın lastiklere gösterdiği nazikliğin Macaristan’da bir avantaj olacağını düşünüyor Button.

“Yarış için sabırsızlanıyorum. Hiçbir özrümüz olmayacak.”

“Haftasonu havanın sıcak olması bekleniyor ve bu yüzden lastikleri çalıştırabiliriz. Takımların burada yumuşak lastikleri kullanmada sorun yaşayacaklarını düşünüyorum. Bu yüzden lastikleri doğru kullanabilmek önemli olacak. Tüm yıl lastikleri iyi kontrol etmekle geçiyor zaten”

“Ayrıca bize fayda sağlayacak birkaç güncellememiz var, özellikle de aerodinamik açıdan. Rüzgar tünelinde etkilerini görebiliyoruz ancak pist üzerinde neler olacağını bilmiyorsunuz. Attığımız adımlardan memnunum ve umarım Red Bulllarla mücadele etmeye yetecektir vemücadeleyi daha eğlenceli kılar.”


Yorumlar

  1. ulaş bilir avatarı

    buttonu severdm ama şimdi sevmiyorum nedeni ise gazetecelern ona şuanda en iyi sürücü kim diye sorduklarında verdiği cevap benim dedi ya :))))) heyy button alonso hamılton massa kimi kubica vettel sen bunlardan sorna geliyosun 🙂

  2. lastik isitma ile ilgili cok fazla sorunlari var. ayrica gecen gp'de ilk defa yarisin icinde o tur bir lastik isitma girisimi gordum. ilginc, hatta biraz komikti diyebilirim.

  3. bu arada konuyla alakasız ama buttonla kız arkadasınn ilşksıne hayranm ya kac yıldır beraberler :D:D:D darısı herkesın basına güzel bişey uzun süreli ya =)

  4. bnce gelıstı macca sadece ayarla olcak iş değil tabkı bunu onmzdekı yarıslarda gorucez ama heıkkıyı degerlndrcek olursak Q2 de sanslı bır tur attı Q3 tede arkasında kalan ferrariler ondan epeyce agırdı 6.sıra makbul bır sıraydı yanı ztn yarıstada epeyce geri düştü rai ve sutıl yarıs dısı kalmasa 10.sırada bıterecktı ben macca ve renonun gelstıgını dusunyrm ama bu gelişimi macarıstana tasayblrlermı bu soru elbette cumartesi Q2 de bellı olacak cumartesiyi iple cekyrm R29 ılk defa heyecan verıcı bır haftasonuna hazır sanrm:D

  5. Yasin arkadaşım bence 1 yarış üzerinden böyle konuşma… bu yarışta da herşey belli olmayacak illahaki gelişim gösterdiyse ortaya çıkacaktır ama bu gelişim 1 yarışla yorumlanacak bir şey değil ben tekrarlıyorum Mclaren'in süper bir gelişim gösterdiğine inanmıyorum eğer göstermiş olsaydı Almanya'da Kovalainen bu kadar iyi olamazdı… Heikki iyi olduğuna göre güncellemelerden çok nurburgring için yapılan ayarlarda bir üstünlük var güncellemelerin mi yoksa Hamilton'un pilotajının mı onu Kovalainenden bir adım öne taşıdığı tartışılır tabi ki…

  6. hava soguk olursa brawnın ısı zor gene bır dıger faktor artık sadece redbull değil hamılton ve alonsoda brawn ıcın tehlıke

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir