Mercedes, Hamilton'u Destekleyecek

yazar:

kategori:

Mclaren’in hisse ve motor ortağı Mercedes 1999’dan beri kazanılamayan şampiyonluğun bu sene kazanılması için Lewis Hamilton’a tam destek sağlayacak.

Daimler Grubu Başkanı Dieter Zetsche "Bu sene pistte en önce olmaya kararlıyız. Lewis zaten güçlü olacağına dair söz verdi. Bizde onun bu sözü yerine getirebilmesi için elimizden gelen yardımı yapacağız." dedi.

Bu arada Bahreyn’in Gulf Weekly gazetesi 2009 Mclaren aracının Bahreyn’de tanıtılabileceğini iddia etti.

Bahreyn Krallığına ait olan Bahreyn Mumtalakat Holding takımın % 30 hissesini elinde bulunduruyor.

Gazete 2009 takımının Bahreyn yarış pistinde tanıtılabileceğini söyledi.


Yorumlar

  1. arkadaşın teki "lewis az da olsa desteklense şampiyondu"" demişşş… ya yerlere yattım gülmekten. geçen sene desteklenen sadece lewisti zaten.. ron bile açıkça ifade etti bunu, biz fernandoya karşı yarışıyoruz die.. ama Allah razı gelmedi alonsoya yapılan haksızlıklar mclarenin sonu oldu.. herkesin öve öve bitiremediği lewis, son iki yarışta 4 puanı toplayamadı..( onca desteğe rağmen)

  2. McLaren tifosi avatarı
    McLaren tifosi

    GÜZEEEEEEEEL lEWIS sampiyon olcak insallah bu yil tek pilot destekleme fikri herzaman sampiyonlugu getirmistir bousna atip tutmayin burda summi her zaman desteklenip baricello kösteklendi ama kazanan ferrari oldu bu böyle bisey ben bir McLarenci olarak bu tek pilot olayina cok sicak bakiyorum gecen sene lewis az da olsa desteklense simdi mclaren sampiyondu neyse bizimkiler ders almis kovalaynen de bunu bile bile geldi McLaren de sorun yok yani GOOOO lewis :)))))

  3. McLaren iki pilotunu da eşit seviyede idare edebilseydi zaten bu sene en azından pilotlar şampiyonluğunu alırdı.

  4. mika_hakkinen avatarı
    mika_hakkinen

    *Kelimelere dikkat* yıllardır sizin takımınız ne yaptı ne çabuk unuttunuz.şimdi burda mclarenle olan her habere yorum mu yapmaya başladınız:))ama siz sütten çıkma ak kaşıksınız yaa bunu unuttuk biz.heyy gidi heyy mazisini unutanlar şimdi burda mclaren için neler deniliyor.heee sizede yakışan bu olsa gerek.

  5. Aman ne şaşırdım ne şaşırdım!!! Demek öyle yapacaklar…

  6. bunu açıklamalarına gerek yoktu.bu bilinen bişey.adamlar 2 dünya şampiyonluğu kazanan pilotu yolladılar.ne beklenirdi başka. heikkie bunu çok iyi biliyor..

  7. team_spirit avatarı

    bide hala pilotlar eşit şekilde yarışıyo düşüncesini savunuyo mclaren yazık heikkiye

  8. Çok saçma açıklamalar. Herzaman en iyiyi yapmaya çalışmalısnız zaten 😀 söz verdi filan nedir? Sözü mükaveleyi imzalarken veriyor iki taraf zaten

  9. sadece lewise odaklanılırsa kovalainene yazık olur.. bence heiki de yarış kazanabilecek bir pilot.. ne kadar eşit muamele yapacağız deseler de bu demeç lewise öncelik verileceğini gösteriyor galiba..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir