Alonso "Button'un Yeteri Kadar Farkı Var"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Red Bull’un son 2 yarıştaki atağına rağmen Jenson Button’un endişelenmemesi gerektiğini ve elindeki farkın ona yetebileceğini düşünüyor.

Alonso “Bence 20 puanlık fark oldukça büyük.”

“Red Bull’un son yarışları 1 ve 2. sırada bitirdiği doğru ancak bu normal bir şey değil.”

“Her zaman 1-2 olamazlar, yarışlarda her zaman bir şeyler olabiliyor bu yüzden Jenson’un farkı iyi.”

“Eğer kumar oynarsam Jenson’a oynarım ancak önümüzdeki 3-4 yarışta Brawn’ın hâlâ kazanabilip kazanamadığı konusunda daha net bir fotoğraf göreceğiz.”

“Son 2 yarışa göre çok şey değişebilir.”

“Silverstone soğuktu, Nurburgring’de de yağmur vardı ve normal yarışlar değildi.”

“Burada daha normal bir senaryo olacağını düşünüyorum ancak Red Bull burada da en hızlı araç olabilir. Ancak fark çok fazla değil ve Brawn da galibiyet mücadelesi verebilir.”

“Ancak bu hafta sonunu göreceğiz, Mclaren çok gelişti, Toyota’lar her zaman hızlı, Williams da öyle ve Force India artık yavaş değil… Çok ilginç bir hafta sonu olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. 2006 dakı tabloyuda unutmayalım lutfen 2007 de aynı yıne 2006 da schumı alonso yu 2007 dede raıkkonen hamılton ve alonso yu yakalamıştı antrenmanları nerden izleyebılırız yardımcı olur musunuz

  2. Bence Red Bull'un yakalayıp yakalayamaması Brownun bundan sonra Red Bullun gelişimine ayak uydurup uyduramamasına bağlı,son iki yarışta gördüldüki diğer takımlar gelişiyorlar ve bu takımlar Brawnın önünde yarış bitirirlerse Button şampiyonluğu kaybedebilir,iki takımın pilotlarının şansızlık yaşayacağı yarışlar olacaktır,hangi takımın daha fazla yarış dışı kalacağıda önemli bence.20 puanlık fark diğer takımlardan gelişim olarak geri kalmadığınız sürece önemli bir fark,eğer gelişemezseniz çokta büyük bir fark değil…

  3. ulaş bilir avatarı

    usta konustu zamanında oda 20 puana yakın fark acmıştı 🙂 doğru sölemiş alonso.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir