Hamilton İlk Çizgide Başlamayı Hayal Ediyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton

Bugün nasıldı?

“İlk olarak, burada sürmeyi çok seviyorum. Çok komplike bir pist, teknik, birçok tümsek var ve burada iyi bir ritime ihtiyacınız var. Takvimdeki favori beş pistim arasında kesinlikle. Nurburgringdeki gelişimleri revize ettik ve çalışıyor gözüküyorlar, fakat hala özellikle Red Bull’u yenmek için yapmamız gereken çok iş var. Aracı zorlamak cesaret verici – Sezon boyunca olduğumdan çok daha mutluyum.”

Mp4-24 nerede zaman kaybediyor?

“Tümseklerde ve viraj çıkışlarında Red Bull ve Brawnlar kadar erken güce ulaşamıyoruz. Viraj çıkışlarındaki düzlüklerde kaybediyoruz. Fakat fabrikadaki çocuklar inanılmaz iş başardılar; haftasonu bu yaptıkları sıkı iş için onlara ne kadar minnettar olduğumu söylemek için sabırsızlanıyorum, “

Sıralamalar için ne bekliyorsun?

“Ön sıra güzel olurdu ama dürüst olmak gerekirse sadece Q3’e kalmayı hedefliyorum. Araç çok daha rekabetçi. liderle olan 2.5 saniye farkı 0.4, 0.5 saniyeye indirdik bu yüzden çalışmayı sürdürmeliyiz ve sonra kazanmayı düşünebiliriz.

 

Heikki Kovalainen

İki seansta da harika sonuçlar – senin için bu farklılığın sebebi neydi?

“Lewis’in Almanya’da yarıştığı paketin tamamına sahiptim ve araç sürülmesi çok daha iyi hissettiriyor. Yeni zemin, yeni ön kanat, güncellenmiş karoser ve süspansiyona bazı ufak değişiklikler. Büyük bir paket bu ve takımın her şeyi buraya getirmek için ne kadar sıkı çalıştığını da biliyorum. Bugün hala piste gelen parçalar var!”

Yeni paketle araç ne kadar farklı?

“Tutuş çok daha fazla. Frenlemedeki stabilite çok daha iyi, çocuklar harika iş çıkardılar arka tarafın da dengesini geliştirmek için. Hala sıkı çalışmayı sürdürmeliyiz ve gelişim yapmalıyız. Fakat bu harika bir başlangıç noktası.”

Ne kadar pozitifsin sıralamalar için? 

“Verilere bakmalıyız ve analiz yapmalıyız. Tabiki bu hızı sıralamalara ve yarışa taşımak harika olur, fakat gerçekçi olmalıyız: Eminim yarın sabah bize daha açık bir fikir verecek Brawn ve Red Bullarla ilgili. Bugünkü performanstan sonra kesinlikle bunu başarmaya çalışacağım.”

 

 


Yorumlar

  1. Ben olaya soyle bakiyorum, mclaren daha az parayla ve daha aZ zamanda brawnin aracindan daha iyi bir arac cikarirdi, onlarin 1 bucuk senede urettigi araci artik yakaladik, sezon basinda ozellikle ayni motorlarin olmasi dolayisiyla mclaren brawn karsisinda cok agir elestrilere magruz kalmisti, ancak simdi daha yukaridan bakinca sartlar ve imkanlar esit olsaydi yine mclaren farkini rahatlikla gosterecekti.. Mercedesin mclarerini birakip brawnla ortaklik kurmasini isteyenler simdi dusunsunler biras..

  2. gurcan hezer avatarı

    "Bugün hala piste gelen parçalar var" bu söz Mclarenin yarış felsefesini açıklamaya yetiyor , gelişimi durdurma, gelecek seneye odaklanam gibi ifadeler , Mclaren Takımının literatüründe yer almaz…

  3. şuanki tablodan gayet memnunuz ve devamını bekliyoruz artık… sezonun 10. yarışı olucak biz hala podyum bekliyoruz hadi hayırlısı

  4. ulaş bilir avatarı

    bir alonsocu olarak helal be hamılton kova mclaren ne kadar antremanda olsa cok ii gözüküo arac

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir