Massa 'Çok Zor Geçen' Günün Acısını Çekiyor

yazar:

kategori:

Felipe Massa cuma günü Macaristan Grand Prix’i serbest antremanlarında çok zor bir gün geçirmenin acısını çekiyor. Fakat Ferrari pilotu günü on sekizinci sırada tamamlamasına rağmen takımın formunun değerlendirilmesi için çok erken olduğunu söylüyor.

” Kesinlikle dengeden memnun değilim ve özellikle lastiklerin çalışma tarzından. Bu yüzden çözüm bulmak çok zordu ve çok fazla sıkıntı yaşadım. Genellikle burada pistin yüzeyi günden güne büyük ölçüde gelişiyor bu yüzden yarınki koşullar daha iyi olabilir.”

” Fakat sonuca bakarsak aracın dengesini bulmak için ve özellikle lastiklerin doğru tutunmasını sağlamak için çok çok zor bir gündü.”

Bir önceki yarışta sezonun ilk podyum zaferini kazanan Massa sorunlarına rağmen Brawn ve Red Bull Racing’in arkasında mücadele etmeyi umduğunu kabul ediyor.

” Brawn ve Red Bull Racing’in bu pistte hala en iyi araçlar olabileceğini düşünüyorum. Belki McLaren rekabetçi olabilir ve belki biz de onların ortasında olabiliriz. Her neyse bugün farklıydı, bazılarıhafif yakıt yüküyle çıkarken bazıları ağırdı bu yüzden gerçek resmin nasıl olacağını görmek çok zordu.”


Yorumlar

  1. Ferrari aracı artık yeterince gelişteremiyor gibi. Bir ara harika bir gelişim sağlanmıştı şimdi söndü. Şimdi Mclaren yakaladı o gelişimi dahada büyüğünü. İlk 16'ya kalmaya çalışan sürünen bir takım şuan galibiyete oynayacak güçte.

  2. felipe bu sonuç sana hiç yakışmadı evet bu sonuç gerçeği yansıtıyor olamaz eminim ki yarın sıralama turlarında gerçeğe yakın bir performans gösterip iyi yerden yarışa başlayacaksın. bence bu yarışta mclaren rekabetçi olacaktır ama kalbim seninle benim için senden mükemmeli yok! haydi felipe göster kendini seni çok kelimesinin yetemediği kadar çok seviyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir