Button: “Takımın Hiç Bu Kadar Motive Olduğunu Görmemiştim”

yazar:

kategori:

Jenson Button, McLaren’de greçireceği 6. sezon öncesinde takımın daha önce hiç bir zaman bu kadar motive görmediğini söyledi.

Bugünkü tanıtım etkinliğinde konuşan Button “Bu binadaki yenilenen iyimserliği ve pozitifliği gerçekten hissedebiliyorsunuz.”

“Çalışanlar arasında hiç bu kadar motive olunduğunu görmemiştim. Jerez’e gitmek ve orada sıkı çalışarak aracı geliştirmek için büyük bir istek var.”

“Ancak kolay olacağı gibi bir hayalimiz yok. Önümüzde büyük bir mücadele var. Rakiplerimizle farkı kapatmaya çalışacağız ve buna kesinlikle hazırız.”

“Geçen sezonu harika bir momentumla bitirdik ve açık gelişme kaydettik. Bunu 2015’e taşıyacağımızdan eminim.” dedi.

Button ayrıca Alonso ile çalışmaya sabırsızlandığını söyledi. Button “Yeni takım arkadaşı Fernando ile çalışmak için sabırsızlanıyorum ve onunla birlikte deneyimlerimizin takımın gridde ön sıralara gelmesi için gelişim mücadelesinde faydalı olacağından eminim. Yeni McLaren-Honda döneminde tarih yazmak için çok motiveyim.”

“Sezon arası 2015’e girerken bir çok yenilik oldu. McLaren ile ilişkim devam etti, evlendim ve şimdi McLaren’in Honda ile olan yeni ortaklığı ile heyecanlı bir dönem başlıyor.”

“Kış döneminde sıkı çalıştım ve yeni McLaren-Honda MP4-30’un direksiyonuna geçmek için sabırsızlanıyorum.” dedi.


Yorumlar

“Button: “Takımın Hiç Bu Kadar Motive Olduğunu Görmemiştim”” için bir yanıt

  1. Elemanlar neden motive olmasın? Alonsoyla birlikte hepsini birer birer yemeğe götürürsünüz işte 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir