Red Bull ve Lotus, Jerez Testlerine Yetişmek İçin Çabalıyor

yazar:

kategori:

Son çıkan haberlere göre Red Bull ve Lotus takımları da, bu pazar günü Jerez’de başlayacak olan testlere yetişmek için çabalıyorlar.

Marussia ve Caterham’ın testlere katılmayacak olmasının dışında Force India testleri es geçeceğini duyurmuştu.

Omnicorse’nin haberine göre Adrian Newey’in sınırları zorlaması nedeniyle Red Bull’un 2015 aracı kaza testlerini geçemedi. Eğer bu doğruysa Red Bull RB11 henüz dondurulamamış olur ve dondurulana kadar Jerez’de teste çıkamaz.

Haberde, Red Bull RB11’in burnunun çok kısa olduğu ve burunda kısa çıkıntı olduğu, aracın henüz kaza testini geçemediği söylendi.

Turun Sanomat ise Lotus’un da Jerez testlerini kaçırabileceğini iddia etti. Habere göre karbon fiber tedarikçisinin gecikmesi nedeniyle ilk monokok henüz geçtiğimiz cuma günü tamamlandı ve takımın bu süreçte yeni aracı yetiştirmesi zor olabilir.

Aynı haberde Lotus’un Jerez testlerine katılması halinde araçta bir çok parçanın 2014 aracına ait olacağı ve gerçek Lotus E23’ün ancak Barcelona’da piste çıkacağı söylendi.


Yorumlar

“Red Bull ve Lotus, Jerez Testlerine Yetişmek İçin Çabalıyor” için 2 yanıt

  1. Newey gene ne yumurtlayacaksın merak ediyorum belki göz dağı vermek için böyle bir haber çıkartmış olabilirler ama Newey gene çok ilginç bir şey bulduysa şaşırmam.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir