Hamilton İlk Virajı Lider Dönmek İstiyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton yarınki Macaristan Grand Prix’sinde KERS’i kullanarak ilk sıraya tırmanmayı planlıyor. Yarışa dördüncü sıradan başlayacak olan Hamilton yine de yeteri kadar hızlı olmadıklarını düşünüyor.

“Bu öğeden sonra oldukça zordu. Belki öndekilere daha yakın olabilirdik ama attığım son tur harika değildi. Ama dördüncülük yarınki yarış için iyi bir pozisyon.”

“Hâlâ yeteri kadar hızlı değiliz ve zorlamaya devam etmemiz gerek. Ancak gridde daha yukarılarda mücadele edecek olmak çok iyi hissettiriyor.”

“Geçmeyi deneyeceğim birkaç araç var ve umarım gridin bu bölümünde iyi bir tutunma sağlayabilirim. İlk viraja girerken liderliği ele almak harika olurdu.”

Heikki Kovalainen ise yarışa altıncı sıradan başlayacak.

“Araçta bugün yere tutunma çok iyi değildi ve araç kayıyordu. Depo ağırken daha iyiydi. Ancak lastikleri ısıtmak hâla zor. Doğru dengeyi bulmak da zor ve bu yüzden altıncılık oldukça iyi.”

“Bugün en fazla cesaret veren şet öndekilere daha yakın olmamız. Lewis’le aynı güncellemerle çok iyi gelişim kaydettik.”

“Herhangi bir takımın bu kadar büyük bir gelişim kaydettiğini düşünmüyorum ancak daha da ileride olmak için çalışacağız.”


Yorumlar

  1. Ahmet  Keleş avatarı

    aman Lewis ilk virajı hep lider dönmek istiyosun sonra başına iş açıyosun 😀

  2. Kovalainen de son iki üç yarıştır startta dikkatimi çekiyor
    Lewis'in arkasına ne zaman baksam Kovalainen oraya kadar gelmiş oluyor
    Bence lewis düzgün kalkış yapıp ilk viraja alonsoya yakın ( önünde veya arkasında ) girerse Kovalainen de iki redbull'un önünde olacaktır büyük ihtimalle o an..

  3. Webberle Vetteli rahat geçecektir Lewis ama Alonsoyu bilmiyorum çok agresif olacaktır Alonso çünkü Lewise geçilirse ağır olan KERS bir aracı hemde Macaristandada geçmek imkansız gibi bir şey Renault ve Red Bullunda startlarının bu sene çok da iyi olmadığını göz önüne alırsak Lewisin şansı iyi aslında Kovalainende 1 red bullu geride bırakırsa harika olur

  4. pistin kirli tarafı diye bişey yok pistin her yeri kir zaten.Lewis vetteli geçtikten sonra önü açılacak o zaman ilk viraja kadar lider olabilir ancak yinede sakin olmalı almanyadaki olay olmamalı webberden kaçmalı mümkün olduğu kadar.

  5. Mehmet Akif Şimşek avatarı
    Mehmet Akif Şimşek

    Alonso oraya şov yapmak için çıkmış galiba bence podyum için bile şansı yok kendinden baya ağır olan Vettel'i bile zor geçti.İNŞALLAH HAMİLTON KERS İLE FIRLARDA MARK WEBBER'DE TEKERİNİ PATLATMAZ:)

  6. ulaş bilir avatarı

    alonso hafifliğyle starta fırlayabilr ama hamılton 2 redbulu gececektr

  7. burak gören avatarı

    lewis e dua ettiğinize göre takımdan umudu kesmişiniz 😉

  8. bence 2nci sırada dönmesi bile yeterli olur..
    Alonso'nun baya baya hafif olduğunu düşünüyorum ben

  9. Jenson Button avatarı
    Jenson Button

    İnşallah Lewis Şu Red Bull'ları Arkanda Tut Yeter İnşallah Seni Podyumda Görürüz

  10. 5. cepten kalksa daha iyiydi. Temiz tarf…

  11. inşaallah lewisim şansda yanımızda olursa neden olmasınki takımımıza ve pilotlarımıza yarınki yarışta sonsuz başarılar diliyorum.

  12. Bu yarın yine dışarı çıkar. Bırak ilk sırada dönmeyi de adam gibi dönmeye bak ilk virajı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir