MotoGP: Pedrosa ve Lorenzo Takas mı Olacak?

yazar:

kategori:

Jorge Lorenzo’nun gelecek yıl Honda’ya geçeceği iddiaları sürerken Dani Pedrosa da Honda’dan henüz bir teklif almadığını doğruladı.

Lorenzo’nun geleceği son zamanlarda merak konusu olurken, genç sürücünün anlaşmasının finansal durumundan memnun olmadığı ve Honda’dan büyük bir teklif beklediği biliniyor.

Autosport’a göre Lorenzo kendisini MotoGP’ye getiren takımdan ayrılıp Honda’ya katılmaya çok yakın. Bu da Pedrosa’nın Honda’daki geleceğini tehlikeye düşürüyor. Kaynaklar Pedrosa’nın Yamaha ya da Ducati takımlarına geçebileceğini söylüyor.

Colin Edwards’ın da Tech 3 ile geçirdiği iki yılın ardından Yamaha’ya geri dönebileceği konuşuluyor.

Valentino Rossi ise yeni takım arkadaşının kim olacağının kendisi için bir şeyi değiştirmeyeceğini söylüyor ancak, “Tabii ki Colin ile yıllardır takım arkadaşlığı yaptık ve bundan mutlu olurdum ancak bu karar Yamaha’ya ve gelecek olan sürücüye bağlı. Şu anda her sürücü bu motoru sürebilir çünkü motorumuz çok hızlı” diyor.

Öte yandan Andrea Dovizioso’nun da 2010’da Honda’nın fabrika takımıyla yola devam etmesi bekleniyor.

Doviziosa, “Honda ile görüşmelerim sürüyor ve bazı noktalarda anlaştık. Bu yüzden devam etme şansım fazla.” dedi.


Yorumlar

  1. elif çivici avatarı

    evet kesinlikle pedrosa hafife alınmamalı müthiş bir startçı o eger motoru gayet iyi olursa yani ducati ye veya yamaha ya giderse ducati de stoner ı siler bence..yamaha da da rossi yle kapışırlar çok iyi olur

  2. bence pedrosayı çok hafife alıyorsunuz sakatlıklar yüzünden çok performans kaybetti harika bir sürücü olduğuna eminim

  3. Bende Pedrosayı tercih ederim, motoru yamahanınki kadar iyi olsun yeter…

  4. lorenzo muthıs surucu ya ben lorenzoyu terch ederm pedrosada kım 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir