Mercedes, Mclaren'i Aldığı Haberlerini Doğrulamıyor

yazar:

kategori:

Mercedes-Benz yine Mclaren’in hisselerini aldığı yönünde olan spekülasyonları doğrulamadı.

Auto Motor und Sport Dergisi Stuttgart kökenli firmanın Ekim 2007’den bu yana Mclaren’in hisselerini satın almak istediğini ve sonunda Mclaren Group ile fiyat konusunda anlaştıklarını iddia etti.

Derginin haberine göre resmi açıklama 2008 sezonu başlamadan önce yapılacak.

Ancak Reuters Ajansına konuşan bir sözcü "Şuan için durumda bir değişiklik yok. Daimler sadece % 40 hisseye sahip Mclaren’de. Spekülasyonlar hakkında daha fazla yorum yapmamamızı anlayışla karşılamanızı bekliyoruz." dedşç

Mercedes 1999 yılında % 40 hisse için 400 milyon dolar ödemişti Mclaren’e.


Yorumlar

  1. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    o dediğin aklımın ucundan geçtiyse ne olayım. napalım sana göre öyle görünüyorumdur.

  2. yani ismi lekeli bir takımı tutarken vicdani rahatlığa kavuşabilmek için "bak artık sizin de var" demek, gibi.

  3. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    ne dedin ?

  4. tıpkı dediğim gibi.

  5. lost boy kardeş ben önceki zamanlar tarih boyunca ferrari ve mclaren nin yedigi tüm haltları detaylı olarak yazmıştım… ha mclaren ferrari den daha az kirli dersen o senin bakış açın, veya bi tifosi çıkıp ferrari mclaren dan daha az kirli derse oda onun bakış açısıdır. ama şunuda unutmayın kirin azı çoğu olmaz. kir kirdir.

  6. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    mclaren'de sütten çıkmış ak kaşık değil onların yediği haltlarda var. sadece ferrari ve mclarende değil başka takımlarda var. mclarenin bir olayı olmasaydı ondan sonra ferrarininkileri konuşsanız sesimi çıkarmıcam ama kusura bakmayın bu böyle devam eder mclarenciler ferraricilere ferrariciler mclarencilere…..

  7. mesela ben ferrarinin yediği her haltı olmasa da (o kadar çok ki kepsini akılda tutmak mümkün değil) çoğunu hatırlıyorum.

  8. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    emin ol sen böyle düşünüyorsun ama başkaları ve belkide onlar böyle düşünmüyorlar

  9. ismi lekenmesinin bir anlamı yokki F1 de. basitce geçmişte ferrarinin yaptıklarını kimler hatırlıyorki, dolayısıyle bu o kadarda önemli deil.

  10. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    ben mercedesin, mclaren adı ile yarışacağını sanmam. belkide geçen seneki casusluk olaylarından sonra bu kadar istekli oldu. isim lekelendi bi kere..

  11. McLaren i Mercedes tamamen alsa ne değişir sayın arkadaşlar yapmayın Allah aşkına, bana göre zaten McLaren ismini kullanır. neyin değişeceğinden korkuyorsunuz? bakın ferraride FIAT'ın malı, ne var ki bunda? Ford, Jaguar ismi ile yarıştı (başarılı oldu,olmadı ayrı mevzu)şahsen sorun olarak görmüyorum.

  12. Taraftarı olduğum pilot başka ekibe giderse gitsin ben takımımı desteklerim fakat takımım ortadan kaybolursa (lost boys minardi gibi) o zaman F1'i bırakırım işte.

  13. Uretici fabrika takimlarini spordan uzaklastirmali FIA, ureticiler sadece takimlara motor destegi saglamali, Sporun ruhu diyip duruyorlar, bunada bi onlem alsana FIA. Siddetle kiniyorum..

  14. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    bu spekülasyonlar boşuna çıkmıyor sanırım. güle güle mclaren ne yazıkki… williams tek kalacak gibi bakalım ne kadar dayanabilecek williams

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir