Gene, Massa'nın Koltuğunu Düşünmek İçin Hazır Değil

yazar:

kategori:

Marc Gene, Felipe Massa’nın iyileşmesinin öncelikli olduğu bu günlerde Brezilyalı pilotun koltuğuna oturma düşüncesini aklına getiremeyeceğini söylüyor.

Geçen ay Peugeot ile Le Mans 24 saate katılan 35 yaşındaki Gene yine de Massa’nın koltuğu için Luca Badoer’e göre daha büyük şansının olduğunu düşünüyor.

Ama El Mundo gazetesindeki köşesinde Gene, henüz bu ihtimali düşünmediğini söyledi.

Gene: “Takımdaki herkes Felipe için çok endişeli. Valensiya’da olmasını diliyoruz ama eğer yer alamazsa önemli olan şey, onun iyi olmasıdır”

“Bir çok insanın gelecekte neler olacağını bilmek istemesini anlıyorum ama şu anda meşgul olunması gereken tek şey arkadaşım”

Bu arada Gene, FIA’nın Renault’u Valensiya’dan ihraç etmesi konusunda da genel kanıya benzer mesaj verdi.

Gene: “Hakemler bütün sene pilotlara karşı sert oldular ama bu özellikle oldukça ser. Massa’nın kazasının hemen ardından bir mesaj vermek istiyorlar”


Yorumlar

  1. Scuderia Ferrari avatarı
    Scuderia Ferrari

    Takımdaki herkes Felipe için çok endişeli. Valensiya'da olmasını diliyoruz ama eğer yer alamazsa önemli olan şey, onun iyi olmasıdır"

    Soyle demisse demek Massanin sezonu kapattigi fikirleri dogru degil

  2. "Bir çok insanın gelecekte neler olacağını bilmek istemesini anlıyorum ama şu anda meşgul olunması gereken tek şey arkadaşım"
    ne güzel konuşmuş bur sözlerle merc gene. bravo.

  3. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    çok dogru konusmusun mark katılıyorum sana hakemler sert neden cunku tehlike var ıcınde lastık fırladı adı ustunde birisinin ölmesıne sebebıyet verebılırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir