Grosjean Renault Görevi için Hazır Olduğunu Söylüyor

yazar:

kategori:

Romain Grosjean Avrupa Grand Prix’si sonrasında yarışması için kendisine yeşil ışık yakılıp yakılmayacağını konuşmak için henüz erken olduğunu ancak buna her zaman hazır olduğunu söylüyor.

Grosjean, Nelson Piquet’den boşalması muhtemel olan koltuk için en büyük aday olarak gösteriliyor.

Macaristan’da Alonso’nun yarış dışı kalmasının ardından Piquet 12. sırada yarışa devam ederken sinirlenen Flavio Briatore Hungaroring’ten yarış bitmeden ayrılmıştı.

Grosjean kendisine Formula 1’deki ilk yarışına çıkmaya odaklanıp odaklanmadığı sorulduğunda, “Hayır, şu anda değil.” cevabını veriyor.

Genç pilot “İlk önce GP2 haftasonlarına konsantre oluyorum. Artık neler olacağını göreceğiz”

Formula 1’e geçmeye hazır olup olmadığı sorulduğunda ise Grosjean, “Evet, (hazır olduğumu) düşünüyorum. Eğer şansınız varsa evet dersiniz. Araç daha iyiye gidiyor ve daha fazla güncellemenin de olacağını sanıyorum. Takım için iyi bir dönem.” diyor.

Jaime Alguersuari’nin Toro Rosso’daki konumuyla kendisini karşılaştıran Grosjean, “Eğer birkaç yarışa çıkabilirseniz bu önümüzdeki sene için çok iyi bir tecrübe olur. Bekleyip göreceğiz.” diye konuşuyor.

 


Yorumlar

  1. renault bu seneden artık bir hayır beklemediginden bari grosjean ın GP2 deki sampiyonluk olasılıgını heba etmesin bence sene sonuna kadar idare etsinler

  2. R26 (Kürşat) avatarı
    R26 (Kürşat)

    Jaime hiç F1 aracı ile viraj dönmedim demişti.Grosjean geçen yıl R28 ile testlere çıkmıştı.Bence başarılı olacaktır GP2 deki performansı ortada piquet de nası bi torpil vardır ki hala o koltukta oturuyor anlamadım ben sezon başında Grosjean ile başlanır diyodum 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir