Schumacher, F1'e Dönüşü Gözden Geçirebilir

yazar:

kategori:

Michael Schumacher’in sözcüsü, emekli pilotun Felipe Massa’nın yerine geçici olarak yerleşmeyi gözden geçirebileceğini söyledi.

Massa’nın önümüzdeki bir kaç yarışı kaçıracağına kesin gözüyle bakılıyor ve boşalan koltuğa geçecek isimler arasında da Schumacher yer alıyor.

Yedi dünya şampiyonluğu bulunan emekli pilot, takımda şu anda danışman olarak görev alıyor ve yarış tutkusunu motosikletlerle sürdürüyor.

Ve daha önceden bir çok defa Schumacher’in F1’e dönmeyi düşnmediğini belirtmesine rağmen sözcüsü Sabine Kehm Salı günü, eğer Ferrari kendisine sorarsa cevabın hemen hayır olmayacağını söyledi.

BBC’ye konuşan Sabina Kehm: “Konunun tamamı Ferrari tarafından gözden geçirilecek. Eğer Michale’e yaklaşırlarsa, o da bunu gözden geçirecektir. Ama (Ferrari’deki) görüşmelere dahil olması için herhangi bir neden yok.”

“Genelde size ilgilenmediğini söylerdim çünkü hayatından memnun ve hiç bir şeyi özlemiyor. Ama şu anda durum çok farklı, varsayımlara dayalı. Ve Michael, bunu (görüşmelere) dahil olmak istemyior.”

Schumacher, 2006 sonunda F1’den ayrıldığından bu yana zindeliğini korudu ama şüphesiz yarıştığı zamanlardaki kadar değil, özellikle de ciddi motosiklet kazasının ardından.

Kehm: “Michael, Şubat ayında bir motosiklet kazası geçirdi ve bir boyun ağrısı oluştu. Ve şu anda boynunun bir F1 aracı sürmek için yeteri kadar iyi olup olmadığını söyleyemem.”

“Eğer Ferrari ona sürmeyi düşünüp düşünmediğini sorarsa, durumu kontrol edecektir. Ve unutmayın ki o 40 yaşında bir adam”

Schumacher son defa 2008’in Nisan ayında bir F2008 aracını Barselona’da testlerde kullanmıştı.


Yorumlar

  1. massa gibi birinin yerine uyduruk birini geçici olarakda olsa getirmesinler michael olabilir çünkü o massayı çok seven biri.massa adına yarışacak tek kişide o bence.ama ne olursa olsun massa dönmeli eğer ferrari massaya sahip çıkmazsa büyük rezalet olur.

  2. aman allahım efsane gerimi dönüyorr

  3. bence gelsin onun zinde olması yada olmaması bişey değiştirmez o araca otursun yeter =))

  4. hakan alık avatarı

    ı love you michael

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir