Rosberg ‘Fantastik’ Mercedes’i Övdü

yazar:

kategori:

Jerez’deki ilk günde 157 tur atmayı başaran Nico Rosberg, Mercedes’e övgüler yağdırdı.

Alman pilot 2015 testlerinin ilk gününde 157 tur attmayı başarırken kendisine yaklaşan en yakın takım 73 turla Sauber ve Williams oldu.

Sabah seansında pistin en hızlı zamanını elde eden Nico Rosberg  “Kış testlerine büyük bir başlangıç yaptık. İlk başta önemli olan dayanıklılıktır ve bugün oldukça fazla tur atmayı başardık.”

“Fabrikadaki insanlar yeni aracı oluştururken kış boyunca çok fazla çalıştılar ve harika bir iş yapmış gibi görünüyorlar. Araç gerçekten güçlü görünüyor”

“İlk günümde bazı uzun sürüşler yapmayı başardım ve bu gerçekten şaşırtıcıydı. Çok büyük bir ekibe sahibiz ve bu beni mutlu kılıyor”

“Bir sürücü olarak her zaman diğerlerine göre ne kadar hızlı olduğumu öğrenmek istiyorum. Ama Melbourne’e kadar beklemek zorunda olacağız. Önümüzdeki günlerde de arabanın her yerini öğrenmeye çalışacağız. Bugün iyi bir başlangıç oldu” dedi.


Yorumlar

“Rosberg ‘Fantastik’ Mercedes’i Övdü” için 4 yanıt

  1. İşte formula 1!in Schumacher’den sonra tek efsanesi Alman ekolünün yegane temsilcisi milyonların sevgili NİCOOOO ROSBERGGGG

    1. -15 fanned 😀
      Schumi sonrası bi efsane asla olmycak bana gore …
      🙁 ahh schumi 🙁

      1. schumi iyi bir pilottu. Özellikle 2012 Monaco’da pol pozisyonu alması yaşına göre hayret verici.

  2. Mercedesin açıkça cok güçlü olduğu ortada. eğer gelişim konusunda rakiplerini ezerse mercedes korktu ondan motor gelişimini istemiyor laflarına cevap vermiş olur. bu seneki farkın geçen seneden daha büyük olacağını düşünüyorum. En azından mercedes yarışlarıda izleriz. Bu arada redbull ferrari ve williams birbirlerine denk görünüyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir