Raikkonen Ralli Geleceğine Açık – Güncel

yazar:

kategori:

Ferrari pilotu Kimi Raikkonen, gelecek sene takımı ile anlaşması bittiğinde Dünya Ralli Şampiyonası’na geçişi düşündüğünü kabul etti.

Raikkonen, daha önce yerel rallilerde 3 defa kullandığı Abarth Grande Punto aracı ile bu hafta sonu Finlandiya Rallisi’nde mücadele edecek.

Ralliye geçişi düşünüp düşünmediğinin sorulması üzerine Raikkonen “Evet, kesinlikle. Hâlâ Formula 1’deyim ve bir senelik anlaşmam daha var ancak ardından her şey olabilir.”

“Her şey açık ancak ben her zaman ralliden keyif aldım. Rallinin bir parçası olmak ve öğrenmek güzel.”

“Yarışları bırakmak için çok erkenim bu yüzden Formula 1’i bıraksam bile yapacak bir şeyler bulmak zorundayım.”

“Gelecekte belki yine Formula 1 olur, geleceğin nasıl şekilleneceğine bağlı. Ralli kimsenin bir kaç yıl sonrasına garanti veremeyeceği bir seri. Acelem yok. Karar için en az bir senem var.” dedi.

Daha fazla fotoğraf için Forum sayfalarını ziyaret edebilirsiniz…


Yorumlar

  1. umit isbilen avatarı

    ya ulaş bilir bi de yazdıktan sonra okusan ya, nasıl bir Türkçe o, ne dediğin anlaşılmıyor, bir şey diyor musun o da ayrı konu ama bilemedim, neyse…

  2. ulaş bilir avatarı

    serhan acar kendi sitesinde bi yazı yaınlamış shuminin dönüşü ile ilgili orda fernando alonsoyla ilgili bir ayrıntı var.

  3. 2010 ferrari pilotları Felipe Massa – Fernando Alonso

    kimi ise wrc yollarında

  4. İşte hayat bu!f1 i istedi ve yaptı! gerçekten bu işi hakkını vererek yaptı. ama ne buz hokeyini ihmal etti. ne arkadaşlarını. yani aynı zamanda hayatını yaşadı. kim ne derse desin umrunda değil. şimdi ralliyi istiyosa muhakkak onuda en iyi şekilde yapıcaktır. ve yakışırrda 🙂 süper bi karakter.!

  5. ulaş bilir avatarı

    bu benm düşüncm nese artık ferrari alonso laflarına konuşmaya gerek yok ilerde ne olur bilinmz 2010da massa ve kimi ferraride aloda renault kalır yine orta sıralarda çürür durur adam 🙁

  6. İnsan kendine yakın gördüğü uygun gördüğü sporu yapmalı..Raikkonen nereye giderse gitsin herşekilde desteklerim..Ancak 0versteer'in dediği gibi Ferrari en güçlü kadroya sahip ve Raikkonen sampiyonluğa iyi bir araçla kesinlikle ulaşabilecek bir pilot..Ve kesinlikle McLaren'de ve Ferrari'de yaptıklarıyla Ferrari kokpitini hak ediyor..Saygılar.

  7. Bence Kimi artık Ralliye daha çok yakışıyor 🙂 öte yandan Renault'u o kadarda kötülememek lazım, tamam son 2 senedir saç baş yolduruyo biz Alonso taraftarlarına fakat 2003 ten beri muhtemeşem bir ivmeyle gelişen takım 2005 ve 2006 da şampiyonluğu elde etti bu unutulmamalı… Ayrıca Kimi o koltuğu haketmiyor demek çok yanlış, bence; Ferrari Massa Raikkonen ikilisiyle Grid'in en güçlü kadrosuna sahip… Raikkonen hala iyi bir araçla -çok iyi olmasına gerek yok- şampiyonluğa oynar…

  8. Kimi 2010 dan sonrası için konuşuyor yani 2010 da yarışıcağı kesin bunu hala niye tartışıyorsunuz zaten Ferrari de bu iki pilotun 2010 sonuna kadar yarışıcağını söyledi.

  9. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Kimi belli değil her şey diyor geleceege gore hareket edıyor 2010 da yarısabilir tamamen bırakacam demıyor massanın yerıne kalır yanınada alonsuyu verirler beNce bu 2 li super OLur yEahhhhhhhhhhhhhhhhhhh Bu 2 li Yyıldırım gibi esicek o kadAR !

  10. kimi mi ferrari koltuğunu haketmiyor peki alonsonun hakettiğini nerden biliyosun hiç ferrari koltuğuna oturdumu

  11. ulaş bilir avatarı

    mpalmer sen alonsonun renaulttn gitmemesi için herşeyi yapıyorsun 🙂 destek oluon renaulta ama bu formda 100 kişiye sorsan 90 renaulttn ayrılsın der çünkü adam cürüo ya yasık renaultn vereceği arac şurda kalsın :(((((

  12. senin sölediğin adamında tıpkı fernando gibi f1 şampiyonluğu var haketmiyor da nedemek

  13. ulaş bilir avatarı

    KİMİ kara ver artık 🙂 o koltuğu fernando sendn cok hakediyor. sen icemansın git ralliye coşşş

  14. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    ne oluyoruz..Bu aralar hep uç haberler geliyor..Massa ve BMW için üzüldük, Schumacher için sevindik ve Kimi için yine üzüldük..valla vücut kimyamız bozuldu..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir