Red Bull 2009'da Yarış Kazanmayı Hedefliyor

yazar:

kategori:

Red Bull Patronu Dietrich Mateschitz takımından bu sene birkaç podyum zaferi, 2009’da ise ilk GP zaferini beklediğini söyledi.

Red Bull dün tanıttığı 2008 aracı RB4 ile ileri yönde adım atmayı umuyor.

Takım içerisinde olumlu bir düşünce olsada Mateschitz galibiyeti 2009’da hedeflediklerini, bu sene BMW Sauber, Williams, Renault ile mücadele etmeyi planladıklarını söyledi.

Mateschitz "Tamamen gerçek hislerimde bu senenin mükemmel olmasını bekliyorum. RB3 aracımız tamamen yeniydi ve potansiyeline tam olarak ulaşana kadar 1 sene çalışması gerekti. 2007 Japonya GP’si ile birlikte önemli derecede gelişim gösterdik."

"Takım çok sıkı çalıştı ve problemleri çözdü. Ve RB4’ü bu temel üzerinde kurduk. 2008’de BMW Sauber, Williams ve Renault gibi takımlarla 3.lük mücadelesi vermeyi umuyoruz."

"Normal koşullar altında 2008’de galibiyet geleceğinden şüpheliyim. 2009’da yarış galibiyeti hedefimiz. Bu sezon her iki pilotta 2’şer, 3’er podyum zaferi kazanmalı." dedi.


Yorumlar

  1. nrynen mücadele edecekmiş RENAULT İLEMİ o biraz ilk başta gitsin hondaynan toyataynan mücadele etsin ondan sonra RENAULT İLE ÇEKİŞMEYE GİRSİN RENAULT GENE FERRARİ İLE ÇEKİŞECEK BU SEZON FERNANDO ALONSO İLE ONLARA İYİ ŞANSLAR REDBULL

  2. F1 herzaman süprizlere açık bir spor adrıan newey gibi bir tasarımcının elinden çıkmış bir aracı küçümsemek gibi bir yanlışa düşmemek gerek buyıl birkaç podyum beklemek gerekir redbull dan

  3. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    bende ztn dayanksız redbulla yarstıkları ıcın oyle dedım kotu bı nıyetım yok yanı sende onu demeye calısmısın benm sucaladgım redbull muhendslerı bı turlu dayanklı arac yapamyorlar bu yuzden zavallı konusma dusuyo ozellıkle weber

  4. neden zavallı diyosun yasin adamlara.onlarada mp4-22 gibi araba verseler.onlarda kazanır.bu işin çivisi çıkmış polükap sonra damalı bayrak ohh ne ala.hiç çekişme yok.arkadaş yarış dediğin 2004 spa gibi olmalı.rai 10 sıradan başladı ama kazandi.redbullda yarışıyolar adamlar mclaren deil.lütfen zavalli diye konuşmayın emektarlara.büyük üstad onlar.

  5. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    bu adam reno yu 2007 dekı gıbı olcak sanıyosa yanılıyo reno mayıs tan berı r28e calısıyr ve muhendsler ıkı kez dunya sampıyonu yapan arac yapmıs muhendsler bunlar sans ısı degıl renault cok guclu donecktr bıde alonso faktoru tabı redbull renoyla mucadeleyı untsn bmw de aynı seklde sız kımsınızkı bmwyle mucadele etcksınız zavallı couldhard ıle weber kac yarıs ta yarıs dısı kaldılar once dayanklı bı arac yapın

  6. Webber ve Coulthard ile 2 tane üçüncülükleri var. İkinci olma ihtimalleri yok değil ama birinci olma ihtimalleri çok çok az. Dayanıklı bir araba yaparlarsa belki.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir