Rosberg: Vücudum Bu Tür Çalışmalara Alışık

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, 157 tur tamamladığı Jerez testinin ilk günün ardından ufak bir boyun ağırısı dışında herşeyi yolunda olduğunu söyledi.

Jerez testlerinin ilk gününde 157 turu geride bırakan Alman pilot, en yakın rakibinden yaklaşık 80 tur daha fazla tur atmış oldu.

Biraz boyun ağrısı yaşadığını itiraf eden Rosberg “Büyük bir mücadeleydi ve çok fazla tur atmak zorundaydım. Tabi ki şimdi biraz yorgunum. Ama vücudum bu tür şeylere her zaman alışık oldu. Uzun bir aranın ardından ilk defa aracı kullandım ve bence bu normal.”

“Özellikle biraz boyun ağrısı hissediyorum. Herşeye rağmen büyük bir mesafe katettik. Aynı zamanda ciddi sorunlar yaşamamak her zaman iyidir”

“W06 hemen hemen iyi bir izlenim bıraktı. Dayanıklıydı, dengesi iyiydi ve bütün bunlar sezonun ilk yarışına hazırlanmak için iyi bir imkan sağlıyor”


Yorumlar

“Rosberg: Vücudum Bu Tür Çalışmalara Alışık” için 19 yanıt

  1. hırs önemlidir ancak yeteneklerin seni limitliyorsa hırsın faydası olmaz. araç gittiği zaman 150 turu her pilot atar. koca sene içinde hamilton’ın sorun yaşamadan rosberg’in kazandığı tek yarış yokken kazanır değil “rahat kazanır” gibi komik dayanaksız yorumlar güldürüyor hakkaten. testte 150 tur attı diye rosberg şampiyon olacak. işe bak sen yahu.

  2. senin vücudun alışık da araba alışık mı bak dün 157 tur attın bugün araba arıza verdi ham 91 turda kaldı al kırdın arabayı 😀

    1. Zaten yıpransın da Hamilton’un elinde patlasın diye o kadar tur attı adam 😀

  3. hayırdır mercedesin şampiyon olacağını kim söylüyor bu kadar rahat
    1998 yılını hatırlatırım sizlere

  4. FelipeMassa19 avatarı
    FelipeMassa19

    Rosberg bu sene hata yapmazsa rahat bi şekilde şampiyon olur

    1. adil şartlarda hamilton rosberge bırakmaz hem savunmada hemde geçişte rosbergden iyi hamilton

      1. OtonomAktor avatarı

        aynen kumaş kalitesi farkını geçen sene sonunda göstermişti. rosberg afedersiniz ama hem savunma hem geçiş özürlüydü geçen sene sonunda açıkça ortaya çıktı bu.

  5. serkanmsr14 avatarı

    Lewis bu sene rahat şampiyonluk beklemesin. Nico Rosberg geçen seneden iyi ders çıkarmış görünüyor, 157 tur test adına uzun bir süre. Belçika’dan sonra reset attı kendine ve bir daha toparlanamadı. Sempati duyulan bir pilot değil ama hırsı ile bu sene Hamilton rahat olmayacaktır.

    1. Lewis geçen yıl çok rahat kazanmadı şampiyonlugu yaşadıgı onca probleme ragmen Spa’dan sonra ataga kalktı.Asıl bu sene araçla ilgili sorun yaşamazsa rahat olacaktır.

      1. Lewis elbette ki geçen sene rahat değildi ama bu sene işinin daha da zorlaşacağını düşünüyorum. Spa’dan sonra yıkılmış bir Rosberg yerine artık çok hırslı bir Rosberg var. Bence asıl mücadele şimdi başlıyor. 🙂

        1. Temiz mücadele olacaksa her türlü izlemeye deger ikisinide 🙂

          1. Rosberg yuhalandıktan sonra aynı şeyleri tekrarlamaz diye düşünüyorum.

            1. spa’dan sonra yıkılmış bir rosberg değil vitesi daha da arttırmış bir hamilton vardı. “yıkılmamış” rosberg sezon başında, veya sezon içinde ne yaptı? hamilton’ın şanssızlıklarından ve hile hurdadan yararlandı hepsi bu. spa’dan sonra yıkıldı deyince “fırtına gibi esiyordu sonra yavaşladı” gibi bir anlam çıkıyor.

      2. serkanmsr14 avatarı

        Bu yoruma katılırım, birçok sorun ile karşılaştı.Macaristan sıralama turları kabus gibiydi. Bunlar yaşanmasaydı belki çok daha önce şampiyon olabilirdi. Yarış içerisinde Rosberg hiç zorlayamadı. Fakat bu sene Rosberg en azından biraz daha fazla zorlayabilir.

  6. kaçan şampiyonluktan bir gün sonra abudhabide teste çıkması adanmışlığını gösteriyor.pek sevmezdim ama şimdi sempatimi kazandı.157 turu atarak hazır olduğunu gösteriyor.bu sene lewis o kadar rahat süremeyecek.

  7. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Bu tür çaba gösteren, öğrenmeyi seven pilotlar her zaman bana yeteneği ön planda olan pilotlardan daha sempatik geliyor. Tabii her ikisine de sahip pilotlar var onlar nirvana…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir