Kubica Sauber'in Satılmasını Destekleyecek

yazar:

kategori:

Robert Kubica’nın menajeri Daniele Morelli, BMW’nin çekileceğini açıklamasının ardından Polonyalı sürücünün Sauber’in satışını destekleyeceğini söyledi.

Blick’e konuşan Morelli “Sauber’i takımın kurtuluşu yolunda destekleyeceğiz.” dedi.

Kubica’nın gelecek sene sonuna kadar takım ile anlaşması bulunuyor ancak Morelli yaptığı açıklamalarda Kubica’nın artık pilot pazarında olduğunu söylemişti.

Blick gazetesi ise Sauber’in uzun süreli sponsoru Petronas’ın takımı alabileceğini iddia etti.

Takımın yedek pilotu Christian Klien ise Sauber’ın Brawn GP’de olduğu gibi satın alınabileceğini söyledi.


Yorumlar

  1. kubica yı ferrari de görmek isterim. hazır kimi de ralliye bu kadar ısınmışken. acaba ???

  2. Dalga geçtiğimiz garaj takımları ayaktalar hala. Williams sarsıldı, sarsıldı yıkılmadı… Force İndia gelişecem diye tutturdu (gelişiyor da para bol): Red Bull zaten ayrı bir para babası.

    Bence üretici takımlar ekonomik sorun yaşama riski en büyük takımlar oluyorlar. Çünkü şirketin büyük patronları boşuna para harcamayacağız diyorlar.

  3. Ve de umarım Sauber takımıda yok olup gıtmeden bır alıcısı cıkar.

  4. Marka uretıcıler fınans problemı yasayacak en son takımlar olacaktı fakat durum bu hale geldıyse dıger garaj takımları olarak adlandırılan takımların vay halıne.Gene de uretıcı markaların yoklugu ıyı olmayacak ya hayırlısı bakalım.

  5. Sauber'in kurtulacağına inanıyorum. F1'in de kurtuluşunun yolu mühendislik-garaj takımlarından geçiyor. Yoksa yarışacak takım bulamayacaklar zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir