Hamilton İlk Gün Çalışmasından Memnun Ayrıldı

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Meredes’in Jerez testlerindeki zamanlarının önemli olmadığını, daha çok programlarına odaklandıklarını söyledi.

Testlerin ilk 2 gününde Sebastian Vettel en hızlı isim olurken Mercedes pilotları daha çok attıkları turlarla öne çıktılar.

Rosberg dün 157 turla etkileyici bir gün geçirirken bugün görevi devralan Hamilton 91 turla yine en çok turlayan isim oldu ancak ufak bir sorunla günü erken kapattı.

Hamilton “Bugün sadece pistte dönüyorduk ve hızlı tur atmaya çalışmıyorduk. Aracı limitlerde kullandığımızda W06’nın ne kadar farklı olacağından eminim.”

“Testlerde herkes farklı yakıt seviyelerinde oluyor bu yüzden pozisyonunun gerçekten alakasız. Önemli olan dayanıklılık ve bunu kanıtlamak.”

“İyi bir gündü. İlk iki gün bu kadar iyi sürüş yapmamız ve böyle iyi dayanıklılık göstermemiz iyiydi. İlk iki gün için gerçekten iyi bir adımdı ve bu konuda çalışmaya devam edeceğiz. Doğal olarak bunu geliştirmek istiyoruz.”

“Araç iyi hissettiriyor. Henüz bu konuda çok şey söyleyemem. Sadece dolanıyorduk. Bu yüzden kesinlikle testlerin en heyecanlı bölümünde değildik.”  dedi.


Yorumlar

“Hamilton İlk Gün Çalışmasından Memnun Ayrıldı” için bir yanıt

  1. Eskiden testlerde aracın üzerinde uzun antenler olurdu. Şimdi hiçbirinde göremedim. Yasaklandı mı acep?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir