Hamilton: “Daha Fazla Downforce Var Gibi Görünüyor”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, 2015 araçları W06’yı ilk kez test etmesinin ardından yeni sezon öncesinde aracı geliştirmeyi başardıklarını söyledi.

Hamilton “Oldukça benzer hissediyorum. Sanki daha dazla yere basma gücü var gibiydi. Bu yüzden ileri yönde adım attık. Ne kadar büyük? Bunu söyleyemem. Hızlı tur atmak için turlar atmadık.”

“Yaşadığımız su sızıntısı konusunda çok fazla şey söyleyemem. Takım gece boyunca aracı yarın iyi hale getirmek için çalışacak.”

“Memnun edici bir başlangıçtı. İyi sayıda tur attım. Araçta iyi hissettim ve çok hızlı bir şekilde alıştım. Bu yüzden genel olarak iyiydi.” dedi.

Hamilton, sezonun henüz ilk günlerinde olmaları nedeniyle aracın dengesinin mükemmel olmadığını söyledi.

Hamilton “Geçen sene ile aynı. Testin ilk günlerindeyiz ve aracı ilk kez sürerken hiç bir virajda iyi hissetmezsiniz. Sene içerisindeki en kötü günler. Aracın dengesi mükemmel değildi çünkü ayarlar üzerinde çalışmıyoruz. Bu yüzden daha iyi olabilir. Ancak çok fazla olumlu şey var. İyi mesafe kat ettik ve yarın da aynısını yapmalıyız.”

“Bir çok şeye odaklanıyoruz ancak tabi ki dayanıklılığın çok fazla faydası olur. Geçen sene bu alanda daha iyi olabilirdik. % 80 dayanıklıydık ancak biz % 90-95 olmasını istyoruz. Bu yüzden bu konu üstünde çalışıyoruz. Ve tabi ki daha hızlı olmak istiyoruz.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir